Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Επίθεση με βαριοπούλες στη ΔΟΥ Χολαργού – Μολότοφ στη διεύθυνση πληροφοριών του ΥΠΟΙΚ στο Μοσχάτο

Επίθεση με βαριοπούλες στη ΔΟΥ Χολαργού - Μολότοφ στη διεύθυνση πληροφοριών του ΥΠΟΙΚ στο Μοσχάτο
Φωτογραφία Intime

Άγνωστοι εξαπέλυσαν επίθεση με βαριοπούλες και σφυριά εναντίον του κτιρίου της ΔΟΥ Χολαργού τα ξημερώματα της Κυριακής (10.10.2021), προκαλώντας υλικές ζημιές σε τζαμαρίες ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΔΟΥ Χολαργού αποτελεί στόχο επιθέσεων ενώ οι αρχές αναζητούν τους δράστες, οι οποίοι εγκατέλειψαν τις βαριοπούλες και τα σφυριά στο σημείο. Τα αντικείμενα των επιθέσεων μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μοναδική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα, διότι υπήρξε και μια επίθεση με μολότοφ στη διεύθυνση πληροφοριών του υπουργείου Οικονομικών στο Μοσχάτο. Από τις μολότοφ προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη του κτιρίου, χωρίς να υπάρξουν τραυματίες.

Οι κουκουλοφόροι δράστες, έφτασαν με άγνωστο τρόπο εκεί και αφού είπαν στον σκοπό να μην βγει από το κουβούκλιο, πέταξαν τις μολότοφ και τράπηκαν σε φυγή.

Οι αρχές προχώρησαν σε προσαγωγές από τους γύρω δρόμους. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν οι προσαχθέντες σχετίζονται με την επίθεση ενώ ερευνάται και η πιθανότητα να συνδέονται οι δυο επιθέσεις που σημειώθηκαν με διαφορά μιας ώρας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις