Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι: Δίπλα στην Ιωάννα Παλιοσπύρου ο Θάνος Πλεύρης

βιτριόλι

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απέδειξε σήμερα. Τετάρτη 15.09.2021, πως η καρδιά της είναι από… ατσάλι, καθώς εμφανίστηκε στο δικαστήριο για την έναρξη της δίκης μετά την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Έχουν περάσει δεκαέξι μήνες από την ημέρα που η κατηγορούμενη αποφάσισε να της καταστρέψει την ζωή, ρίχνοντάς της το καυστικό υγρό. Κι αν τα σημάδια στο πρόσωπο και το σώμα της είναι ακόμα εκεί, η Ιωάννα Παλιοσπύρου απέδειξε πως η κατηγορούμενη δεν πέτυχε το σκοπό της. Δεν της κατέστρεψε την ζωή. Η Ιωάννα είναι εδώ, είναι δυνατή και αποφασισμένη να αγωνιστεί και να ζήσει.

Click4more: Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η ποινή της 36χρονης και πότε αναμένεται να αποφυλακιστεί

Ο δρόμος που έχει μπροστά της, βεβαίως, είναι δύσκολος, με τις πληροφορίες του newsit.gr να αναφέρουν πως για την συγκλονιστική αυτή υπόθεση έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο νέος υπουργός Υγείας διαμηνύει πως θα σταθεί στο πλευρό της 35χρονης, στον δύσκολο αγώνα που έχει μπροστά της και πως θα συμβάλλει όπως μπορεί για να αποκατασταθεί η υγεία της.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις