Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι – Η Ιωάννα στο «Live News»: Θέλω να είμαι στη δίκη χωρίς να φοβάμαι

Επίθεση με βιτριόλι – Η Ιωάννα στο «Live News»: Θέλω να είμαι στη δίκη χωρίς να φοβάμαι

Για τις σοκαριστικές φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στο Instagram, αλλά και την παρουσία της στην επικείμενη δίκη της 36χρονης που της επιτέθηκε με βιτριόλι, μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA.

«Σκοπός της ανάρτησης ήταν να εξηγήσω με τη δύναμη της εικόνας και όχι με λόγια, τις συνέπειες αυτής της επίθεσης στην υγεία μου, οι οποίες είναι μη αναστρέψιμες και που θα μου αφήσουν για πάντα μια μόνιμη αναπηρία και μια παραμόρφωση» τόνισε η Ιωάννα.

Παράλληλα, σχολίασε την παρουσία της στη δίκη.

«Η πίεση των ημερών είναι μεγάλη. Κάποιοι πολύ δικοί μου άνθρωποι με συμβουλεύουν να σκεφτώ ξανά την παρουσία μου στην εκδίκαση της υπόθεσης και να μην πιέσω τον εαυτό μου, φοβούμενοι πως δεν θα μπορέσω να το διαχειριστώ. Όμως θέλω να είμαι εκεί. Χωρίς να ντρέπομαι και χωρίς να φοβάμαι. Γιατί τους φόβους μου επιλέγω πάντα να τους αντιμετωπίζω. Ελπίζω η αγκαλιά του κόσμου να μου δώσει το κουράγιο για να το κάνω. Κι ελπίζω στην παραδειγματική τιμωρία της δράστιδος για να μην βρεθεί ποτέ ξανά άλλος άνθρωπος στην θέση μου», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις