Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Η ώρα της Έφης Κακαράντζουλα – Τι θα πει για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020, συνεχίζεται την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 με την πολυαναμενόμενη απολογία της δράστιδος.

Ενάμιση χρόνο μετά την επίθεση που σόκαρε το πανελλήνιο, η Έφη Κακαράντζουλα θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για το λόγο που προχώρησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη που άλλαξε για πάντα τη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η 36χρονη, η οποία προετοιμάζεται από το καλοκαίρι για αυτή την ημέρα μελετώντας τη δικογραφία, αναμένεται να ισχυριστεί πως δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα, αλλά μόνο να την τραυματίσει. Για το λόγο αυτό, θα επιμείνει ότι η ποσότητα του καυστικού υγρού ήταν λιγότερη από δύο λίτρα, που υποστηρίζει το θύμα και ο δικηγόρος του. 

Επιπλέον, αναμένεται να επιμείνει σε τρία σημεία: ότι δεν είχε συνεργούς, ότι δεν προσπάθησε να πάει στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου και πως δεν σχεδίαζε να της επιτεθεί ξανά. 

Η τετράωρη συνάντηση με τον Σάκη Κεχαγιόγλου

Το περασμένο Σάββατο (09.10.2021), πέρασε τέσσερις ώρες με τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου, εξετάζοντας από την αρχή όλη την υπόθεση και προετοιμάζοντας την απολογία της.

Click4more: Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αποκλειστικές εικόνες από τα λιωμένα ρούχα της

Η 36χρονη Έφη Κακαράντζουλα έχει καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς της, οι οποίοι δεν θέλησαν να βρεθούν στο δικαστήριο και είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Η τελευταία φορά που την επισκέφθηκαν ήταν το καλοκαίρι, στις φυλακές της Θήβας, πριν μεταφερθεί στον Κορυδαλλό για τη δίκη της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε η Σύλβα Ακρίτα, η πρώτη γυναίκα βουλευτής στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ – Η ανάρτηση της κόρης της, Έλενας Ακρίτα
Ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και τον Οκτώβριο του 1986, ο Ανδρέας Παπανδρέου της ανέθεσε καθήκοντα υφυπουργού Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Η Σύλβα Ακρίτα με την κόρη της Έλενα Ακρίτα, σε παλαιότερη φωτογραφία τους ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάλαντα με τα τρακτέρ στις εθνικές οδούς και τους οδηγούς να ελπίζουν να αποφύγουν τους χωματόδρομους - Η Οδύσσεια των εκδρομέων
Για την Τετάρτη, παραμονή Χριστουγέννων, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου αισιοδοξεί ότι η βελτιωμένη εικόνα σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο που επικράτησε τις βραδινές ώρες, θα συνεχιστεί
Οδύσσεια των εκδρομέων των γιορτών
16