Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι: Κατασκόπευε την Ιωάννα πέντε χρόνια πριν το «χτύπημα»

Επίθεση με βιτριόλι: Κατασκόπευε την Ιωάννα πέντε χρόνια πριν το «χτύπημα»

Αποκαλυπτικούς διαλόγους της 36χρονης που επιτέθηκε με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα τον Μάιο του 2020 έφερε στο «φως» η εκπομπή «T-Live» της Τατιάνας Στεφανίδου στον ALPHA.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή η δράστιδα εμφανίστηκε στο τηλέφωνο πολύ αγχωμένη, ενώ φαίνεται να πήρε αρκετές φορές τηλέφωνο τον άνδρα που κατηγορείται ότι ήταν συνεργός της. Όσο δεν απαντούσε, εκείνη συνέχισε να επιμένει, ενώ όταν απάντησε η κλήση διήρκησε μόλις 73 δευτερόλεπτα.

Ακόμα, η εκπομπή T-Live αποκάλυψε τις αναζητήσεις που έκανε μέχρι και πέντε χρόνια πριν την επίθεση στο διαδίκτυο. Η γυναίκα που επιτέθηκε στην άτυχη Ιωάννα, είχε βρει το mail του θύματος. Στις 16 Μαρτίου του 2019, εντοπίστηκαν στο κινητό τηλέφωνο και τον υπολογιστή της κατηγορούμενης κάποιες φωτογραφίες με οδηγίες χρήσης πομπού όπως αυτός που εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο του θύματος.

Ακόμη, το T-Live αποκάλυψε μια φωτογραφία από την είσοδο του σπιτιού της Ιωάννας Παλιοσπύρου η οποία εντοπίστηκε επίσης στις κινητές συσκευές της κατηγορούμενης, φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε τον Ιούνιο του 2019, ενώ 20 μέρες πριν την επίθεση έγινε είσοδος στο σύστημα παρακολούθησης του πομπού.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις