Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι: Ο αδερφός της Ιωάννας μιλά για τον αγώνα που ακόμα δίνει η 34χρονη (vid)

Επίθεση με βιτριόλι: Ο αδερφός της Ιωάννας μιλά για τον αγώνα που ακόμα δίνει η 34χρονη (vid)

Η ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου άλλαξε για πάντα πριν από περίπου 10 μήνες. Ήταν 20 Μαΐου του 2020, όταν έξω από την δουλειά της δέχθηκε επίθεση στο πρόσωπο με βιτριόλι. Από εκείνη τη μέρα η 34χρονη και οι δικοί της άνθρωποι δίνουν μια τεράστια μάχη. 

Για το πώς είναι σήμερα η Ιωάννα – περίπου ένα χρόνο μετά την επίθεση που δέχθηκε με το βιτριόλι – μίλησε την Πέμπτη (11/3) στο T-Live και τη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού, ο αδερφός της. Όπως επισημαίνει όλη η οικογένεια και οι φίλοι της είναι στο πλευρό της για τον αγώνα που δίνει.

Click4more: Επίθεση με βιτριόλι: Τι λέει η δημοσιογράφος που πήρε την πρώτη συνέντευξη από την 34χρονη Ιωάννα (vid)

«Η αδελφή μου το έχει αποδεχτεί και ψάχνει για το καλύτερο. Να δούμε πώς μπορούμε να προχωρήσουμε για το καλύτερο. Έχει επικοινωνία με φίλους της, τη βλέπουν κάποια άτομα, εννοείται μέσα στο σπίτι με όλα αυτά που γίνονται προσεχτικά. Η μητέρα μας, όλη η οικογένειά της είμαστε δίπλα της. Σίγουρα τη στηρίζουν και κάποιοι φίλοι της. Είμαστε στην αναμονή να ξεκινήσει το δικαστήριο και κάνουμε όλοι μας υπομονή να κλείσει ο φάκελος και να οριστεί η ημερομηνία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις