Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι: Οι σοκαριστικοί διάλογοι της 36χρονης με χαρτορίχτρα – Ηχητικά ντοκουμέντα

Επίθεση με βιτριόλι: Οι σοκαριστικοί διάλογοι της 36χρονης με χαρτορίχτρα – Ηχητικά ντοκουμέντα

Σοκάρουν οι διάλογοι της 36χρονης Έφης με χαρτορίχτρα, πριν από την επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα, τον Μάιο του 2020.

Τα ηχητικά ντοκουμέντα μεταδόθηκαν στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, και μαρτυρούν την απελπισία της μετά την απόρριψη ενός άνδρα. Η 36χρονη… κρέμεται από τα χείλη της χαρτορίχτρας για να μάθει αν υπάρχει άλλη γυναίκα και αν ο άνδρας θα επιστρέψει σε εκείνη. Μάλιστα, περιγράφει τις σκηνές ζηλοτυπίας που το του έκανε. 

Ακούστε τους σοκαριστικούς διαλόγους

Τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης

Παράλληλα, το “Live News” μετέδωσε αποκλειστικές φωτογραφίες που δείχνουν τα ρούχα που φορούσε η 36χρονη Έφη την ημέρα της επίθεσης στην Ιωάννα.
Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που μπαίνει στο ταξί για να διαφύγει αμέσως μετά την επίθεση, φορά καπαρντίνα.

Πάνω της, διακρίνονται μικρές τρύπες. Είναι τα σημάδια από τις σταγόνες του καυστικού υγρού που έπεσαν στα ρούχα της, την στιγμή που έριχνε το βιτριόλι στο πρόσωπο και στο σώμα της Ιωάννας.

Επιπλέον, φορούσε κόκκινη περούκα για να κρύψει τα ξανθά της μαλλιά και να αλλοιώσει την εικόνα της.

 

«Δεν έπαψε να σκέφτεται πώς θα την σκοτώσει»

«Η καθ’ ομολογία δράστρια δεν έπαψε να σκέφτεται πώς θα σκοτώσει το ατυχές θύμα. Θα καταφανούν στη δίκη οι προθέσεις της και όσα ήθελε να κάνει» δήλωσε στην εκπομπή o Νίκος Αλεξανδρής, εκ των δικηγόρων της Ιωάννας.
Αναφορικά με την έναρξη της δίκης, ανέφερε ότι το θύμα βιώνει δύο συναισθήματα.

Click4more: Επίθεση με βιτριόλι – Ιωάννα Παλιοσπύρου: Φωτογραφίες από το πρώτο χειρουργείο – Σκληρές εικόνες

«Έχει αδημονία για δίκη. Θα είναι η πρώτη φορά μετά από 16 μήνες που θα βγει έξω. Θα δει και θα μιλήσει κόσμο. Τόσο καιρό μόνο στο νοσοκομείο πηγαίνει. Λέμε για την δράστιδα που είναι στην φυλακή, αλλά η Ιωάννα βιώνει μια χειρότερη φυλακή, γιατί θα την βιώνει για πολλά χρόνια ακόμα. Το κυρίαρχο συναίσθημα είναι ότι ξανά ζει όσα βίωσε. Τον τρόμο, τις μέρες της αγωνίας, τότε που δεν ήξερε κανείς αν θα ζήσει» τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο κ. Αλεξανδρής, εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι η δράστρια είχε συνεργούς σε όσα έκανε.

«Δεν είναι δυνατόν να μην υπήρξε άνθρωπος που την βοήθησε. Υπάρχουν τρία gps που φορτίζουν και αλλάζουν μπαταρίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Δεν τα κάνει μόνη της. Υπάρχουν παρακολουθήσεις. Δεν τα κάνει μόνη της η δράστρια».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις