Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι: «Ψυχρό βλέμμα, δολοφονικό» – Πρώην συγκρατούμενη της Έφης αποκαλύπτει

Επίθεση με βιτριόλι
Φωτογραφία: Intime

Συγκρατούμενη της 36χρονης που έχει ομολογήσει την επίθεση με το βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου, αποκαλύπτει αποκλειστικά στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, όλα όσα συμβαίνουν μέσα στις φυλακές της Θήβας.

Η αλαζονική συμπεριφορά της κατηγορούμενης μέσα στην φυλακή, τα σχόλιά της για την Ιωάννα και τα λόγια που αντάλλαξε με τον πατέρα της στο επισκεπτήριο, είναι μόνο μερικά από τα όσα περιγράφει η γυναίκα που 17 μήνες τώρα ζει από κοντά την 36χρονη με το βιτριόλι.

«Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Ψυχρό βλέμμα, δολοφονικό, μας υποτιμούσε, μας σνομπάριζε. Το παρατσούκλι της στις φυλακές είναι… «το βιτριόλι» και ενοχλείται όταν το ακούει γιατί αρνείται να συνειδητοποιήσει το κακό που προκάλεσε», δήλωσε η Βάσω Αραμπατζή.

«Φυσικά και τη φωνάζουμε βιτριόλι. Πως αλλιώς να τη λέμε; Το καλό παιδί; Η άλλη η κοπέλα πεθαίνει κάθε μέρα κι αυτή λέει τι έκανα για να είμαι εδώ μέσα!», πρόσθεσε.

Η «επιμελώς» άβαφη ρίζα και οι… μπάμιες

«Οι εικόνες αυτές, με την… επιμελώς άβαφη ρίζα, στις δύο εμφανίσεις της στο δικαστήριο, δεν είναι το αποτέλεσμα ενός ανθρώπου που έχει απαρνηθεί τη γυναικεία φιλαρέσκεια», λέει η 42χρονη, αλλά «ενός μελετημένου σχεδίου για την εικόνα που θα έπρεπε να έχει μπροστά στην έδρα».

Η πρώην κρατούμενη αναφέρει επίσης για την κατηγορούμενη: «Την εμφάνισή της την προσέχει πάρα πολύ κι αυτή τη πλατίνα… τη ρίζα την έκανε κάθε δύο εβδομάδες. Και beauté. Κι έκανε και τα νύχια της και σε άλλες δύο που ήταν μαζί», λέει και συμπληρώνει πως η συμπεριφορά της 36χρονης είναι άκρως προκλητική και υπεροπτική.

«Το φίδι είναι πιο θερμό. Αυτή είναι ψυχρή, απειλούσε… Υποτιμούσε τις μπάμιες. Η κυρία. Και λέω πια είναι αυτή; Κι όταν την γνώρισα τον Οκτώβριο, ήταν με κάτι φόρμες… τι να σου πω», συνεχίζει.

Η ψυχρή απάντηση στον πατέρα της και το περιστατικό κλοπής

Επιπλέον, η 42χρονη γυναίκα περιγράφει την μία και μοναδική επίσκεψη του πατέρα της 36χρονης στις φυλακές της Θήβας.

«Κι ένα επισκεπτήριο μόνο είχε στη Θήβα, όσο ήμουν εγώ 10 μήνες. Ένα. Πρέπει να ήταν ο πατέρας της… είπε ότι «δεν έχουμε μάτια να αντικρίσουμε τον κόσμο» κι αυτή γυρνάει και λέει «βάλε γυαλιά». Τόσο ειρωνική. Κι αλλιώς την δείχνουν. Είναι πολύ ψυχρή», αποκαλύπτει.

Η 42χρονη πρώην κρατούμενη επιμένει επιπρόσθετα πως η καθ’ ομολογίαν δράστης δεν έχει δείξει κανένα ίχνος μεταμέλειας και συνεχίζει να λειτουργεί, λες και η εγκληματική της πράξη, να πετάξει το βιτριόλι στην Ιωάννα, δεν ήταν και κάτι το τραγικό.

«Δηλαδή απορούσες, τη κοιτούσες… «γιατί να είμαι εδώ πέρα»…«πότε θα έρθει το δικαστήριο»… αυτή νόμιζε ότι θα φύγει. Δεν το συζητάει! Δηλαδή, αυτό που λέει, το υποστηρίζει κι όλας!» λέει κι αναφέρεται και σε ένα άλλο περιστατικό, το οποίο ήταν η αιτία, όπως λέει, η κατηγορούμενη να σταματήσει να εργάζεται πλέον στην υπηρεσία της φυλακής που μοιράζει ρούχα στις κρατούμενες.

«Κάνανε έρευνα και της βρήκανε πάνω της σορτσάκι κλεμμένο, έφαγε ποινή, έκλεψε από την κοινωνική υπηρεσία, νομίζει ότι κάποια είναι», σημείωσε η κ. Αρμπατζή.

Ο δικηγόρος της 36χρονης, Μανώλης Βαμβουνάκης, πάντως, παρενέβη στην εκπομπή Live News διαψεύδοντας τις κατηγορίες αυτές.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Η πελάτης μου, δεν έχει καμία πειθαρχική παράβαση».

Οι δυσκολίες στον Κορυδαλλό

Τον τελευταίο μήνα, η 36χρονη έχει μεταφερθεί και κρατείται στις φυλακές του Κορυδαλλού, για να είναι εντός Αθηνών για τη δίκη. Όμως, σύμφωνα με τη μαρτυρία της Βάσως Αραμπατζή, ούτε και εκεί τα πράγματα είναι καλά για την κατηγορουμένη.

«Πρώην κρατούμενη Δεν της μιλάει κανένας, δεν την χωνεύουν. Έχει τηλεόραση και παρακολουθεί όλες τις εκπομπές. Την ενδιαφέρει τι λένε. Τη βρίζουν, δεν προαυλίζεται. Φοβάται. Και στη Θήβα την έβριζαν», ανέφερε.

Η δίκη της υπόθεσης για την επίθεση με βιτριόλι θα συνεχιστεί την ερχόμενη Πέμπτη με την αγόρευση του εισαγγελέα, ενώ η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται ως το τέλος του μήνα.

Δείτε όλα όσα είπε η πρώην συγκρατούμενη της κατηγορούμενης

Πηγή: Live News.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις