Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι απαντήσεις της 36χρονης που δεν έπεισαν

Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι απαντήσεις της 36χρονης που δεν έπεισαν
Φωτογραφία αρχείου

Η πολυαναμενόμενη απολογία της Έφης Κακαράντζουλα για την επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, τον Μάιο του 2020, πραγματοποιήθηκε σήμερα (14.10.2021) κατά τη συνέχεια της πολύκροτης δίκης

Όπως σημείωσε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, στο MEGA, κάποιες από τις απαντήσεις που έδωσε η 36χρονη κατηγορούμενη ήταν αμφισβητούμενες.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως η 36χρονη απάντησε ότι την προηγούμενη της επίθεσης μετάνιωσε για το σχέδιο και αποχώρησε, κάτι που δεν ισχύει. Από τα στοιχεία της δικογραφίας, φαίνεται πως η 36χρονη πήγε και την προηγούμενη στην είσοδο των γραφείων της εργασίας της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ωστόσο δεν την πρόλαβε πριν μπει σε αυτά.

Επίσης, δεν έδωσε πειστική απάντηση για τον τρόπο που βρήκε το βιτριόλι, τονίζοντας πως το προμηθεύτηκε από κάποιον Πακιστανό, χωρίς περισσότερες πληροφορίες.

«Ήταν μια κακή θεατρική παράσταση και η πρωταγωνίστρια του έργου δεν είχε μάθει καλά τα λόγια της. Για αυτό και όταν δέχθηκε ερωτήσεις από τον εισαγγελέα εκεί έγινε ναυάγιο», δήλωσε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας.

«Αυτό που επεδίωξε ήταν να την σκοτώσει με βασανιστικό τρόπο», πρόσθεσε ο κ. Λύτρας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις