Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι: Στις 14 Οκτωβρίου η απολογία της Έφης – Διακόπηκε η δίκη

Επίθεση με βιτριόλι: Στις 14 Οκτωβρίου η απολογία της Έφης – Διακόπηκε η δίκη

Μπορεί σήμερα (07.10.2021) να επέλεξε να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο, αλλά σε μια εβδομάδα, στις 14 Οκτωβρίου, η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου θα πρέπει να είναι εκεί για να απολογηθεί για το έγκλημά της. 

Στις 09:00 το πρωί της 14ης Οκτωβρίου, λοιπόν, η 36χρονη Έφη θα σταθεί μπροστά στους δικαστές και το θύμα της για να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν να ρίξει, στις 20 Μαΐου 2020, βιτριόλι στο πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Και κυρίως να εξηγήσει το “εσύ ξέρεις γιατί έγινε” που είχε πει στο θύμα της την πρώτη (ουσιαστικά) μέρα της δίκης. 

Στο δικαστήριο, νωρίτερα, ολοκληρώθηκαν οι μαρτυρικές καταθέσεις, ενώ αναγνώστηκαν και τα έγγραφα της υπόθεσης. 

Με την Ιωάννα στο πλευρό του, ο Νίκος Αλεξανδρής, δήλωσε ότι από τα έγγραφα που αναγνώστηκαν στο δικαστήριο προέκυψε ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, πως η γυναίκα που εμφανίζεται ως πιθανή συνεργός της Έφης, γνώριζε τις κινήσεις της κατηγορούμενης. 

“Η σημερινή μέρα προσέφερε ένα συγκλονιστικό στοιχείο στην όλη διαδικασία. Στην γυναίκα που ερευνάται ως συνεργός για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ιωάννας, προέκυψε ότι είχε καταχωρημένο στο κινητό της το τράκερ της δράστιδος από τα οποίο δεχόταν και λαμβάνει συνεχώς την τοποθεσία της Ιωάννας. Θα αξιολογηθεί κατά την πορεία και η δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της”, τόνισε ο Νίκος Αλεξανδρής.

Από την πλευρά του, ο Απόστολος Λύτρας, δήλωσε ότι ότι ίσως η κατηγορούμενη δεν εμφανίστηκε σήμερα (07.10.2021) στο δικαστήριο γιατί ίσως φοβήθηκε ότι η διαδικασία θα ήταν σύντομη, όπως κι έγινε και δεν ήθελε να απολογηθεί. “Θα δούμε αν θα έρθει την επόμενη φορά”, πρόσθεσε.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις