Ελλάδα

Επίθεση Πλακιά σε Βορίδη για τα Τέμπη: «Όλα έχουν ένα όριο»

Έντονη αντίδραση του Δημήτρη Πλακιά για τη δήλωση του Μάκη Βορίδη «η τραγωδία των Τεμπών είναι μικρό ζήτημα σε σχέση με όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο»

Επίθεση στον υπουργό Επικρατείας Μάκη Βορίδη στον απόηχο των δηλώσεων του για τα Τέμπη εξαπέλυσε ο Δημήτρης Πλακιάς.

Με μία ανάρτησή του ο Δημήτρης Πλακιάς ασκεί δριμύ «κατηγορώ» κατά του Μάκη Βορίδη, ο οποίος δήλωσε μιλώντας στο Open την Παρασκευή (21.02.25) πως «η τραγωδία των Τεμπών είναι μικρό ζήτημα σε σχέση με όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο».

«Όλα έχουν ένα όριο, αν είσαι άντρας και φοράς παντελόνια, έλα πρόσωπο με πρόσωπο να μου τα πεις από κοντά και μην κρύβεσαι πίσω από την βουλευτική ασυλία, και πίσω από ένα τηλέφωνο όταν σε έψαχνα, τζάμπα μάγκας είσαι, η εποχή με τα τσεκούρια έχει πεθάνει», γράφει στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Πλακιάς.

Νωρίτερα την Παρασκευή, ο κ. Βορίδης υπογράμμισε πως δεν υπάρχει συγκάλυψη στην υπόθεση των Τεμπών, έκανε λόγο για πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας από την αντιπολίτευση με στόχο να πέσει η κυβέρνηση, ενώ σχολίασε πως η τραγωδία των Τεμπών είναι μικρό ζήτημα σε σχέση με όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο, που αλλάζει με συγκλονιστικό τρόπο, όπως είπε. 

 

«Έχει σημασία αλλά όχι για να συζητάμε μόνο με αυτό επί 20 ημέρες», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εξουδετέρωσης της οβίδας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που βρήκαν παιδιά σε οικοδομή στην Πεύκη
Αποκλεισμένη η περιοχή - Τις επόμενες ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί οργανωμένη επιχείρηση απομάκρυνσης και εξουδετέρωσης από εξειδικευμένο κλιμάκιο του Τμήμα Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς
Οβίδα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στην Πεύκη
Ανανεώθηκε πριν 1 λεπτό
Κύκλωμα απάτης στον ΕΦΚΑ: Νέοι διάλογοι «φωτιά» ανάμεσα σε λογιστή και «αχυράνθρωπο» – «Δεν ξέρεις άλλο λαμόγιο;»
Τα μέλη του κυκλώματος τουλάχιστον από τα τέλη του 2018 προχωρούσαν στη σύσταση εικονικών εταιρειών και μέσω αυτών εξαπατούσαν το Δημόσιο με εικονικά τιμολόγια
ΕΦΚΑ - Κύκλωμα με απάτες