Ελλάδα

Επίθεση στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας: Η στιγμή που οπλίζει ο δράστης – Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Ένα, νέο βίντεο ντοκουμέντο από την ένοπλη συμπλοκή στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 32χρονος και να συλληφθούν τέσσερις από τους δράστες φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr. 

Το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου εξιχνιάστηκε από στελέχη του τμήματος Εκβιαστών οι οποίες κάνουν λόγο για οπαδικές διαφορές. Όπως φαίνεται στο νέο βίντεο διάρκειας  37 δευτερολέπτων που εξασφάλισέ το newsit.gr, οι τέσσερις δράστες με γρήγορο βηματισμό πλησιάζουν το άτομο που έχουν στοχοποιήσει.

Ο τρίτος κατά σειρά ανοίγει το  φερμουάρ από ένα  τσαντάκι που φοράει και μέσα από αυτό βγάζει το περίστροφο. Το οπλίζει και μαζί με τους συνεργούς δευτερόλεπτα αργότερα θα βρεθούν τετ α τετ με τον άνδρα όπου έχουν διαφορές. Αφού τον ρίχνουν στο έδαφος, θα αρχίσουν να τον χτυπούν, ενώ ο άνθρωπος που πριν λίγα δευτερόλεπτα είχε… σπρώξει  τη σφαίρα στη θαλάμη του όπλου του, θα τον πυροβολήσει.  

Κι όλα αυτά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ οι δείκτες έδειχναν τέσσερις και μισή το μεσημέρι και από το σημείο περνούσαν αυτοκίνητα και δεκάδες περαστικοί.  

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης            

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Θα υπάρξουν προβλήματα το καλοκαίρι» λένε οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας μετά το πόρισμα για το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών
«Το πόρισμα καταδεικνύει ξεκάθαρα διοικητικό αλαλούμ, πολύωρη καθυστέρηση στη διάγνωση της αιτίας και ανυπαρξία συνεργασίας μεταξύ των διαφόρων στελεχών της ΥΠΑ»
Στιγμιότυπο από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 4 Ιανουαρίου όταν έκλεισε το FIR Αθηνών, λόγω τεχνικού προβλήματος
Μητέρα της αδικοχαμένης Κλαούντια: «Δεν θα ψηφίσω το κόμμα της Καρυστιανού, πρέπει να δώσουμε αγώνα για δικαίωση»
«Θα την χτυπήσουν από παντού, η Μαρία πρέπει να είναι μαζί με εμάς, στον σκληρό αγώνα στα δικαστήρια» λέει η Άλμα Λάτα, μητέρα της 20χρονης Κλαούντια που σκοτώθηκε στα Τέμπη
Η Άλμα Λάτα
FIR Αθηνών: «Ψηφιακός θόρυβος» προκάλεσε το black out στον ελληνικό εναέριο χώρο – Το πόρισμα της Ειδικής Επιτροπής
Σε παρωχημένη τεχνολογία που είναι εκτός υποστήριξης από τον κατασκευαστή στηρίζονται κρίσιμες τηλεπικοινωνιακές υποδομές, δεν προέκυψαν ενδείξεις κυβερνοεπίθεσης ή εξωγενούς κακόβουλης παρεμβολής.
Πύργος Ελέγχου στο Ελ.Βενιζέλος 44