Τετάρτη, 15 Μαΐ
22oC Αθήνα

“Επίθεση” του νοσοκομείου Σαντορίνης στην ΠΟΕΔΗΝ για τον διορισμού φίλου του Πολάκη

“Επίθεση” του νοσοκομείου Σαντορίνης στην ΠΟΕΔΗΝ για τον διορισμού φίλου του Πολάκη

«Kατάπτυστο» και «γεμάτο ψεύδη» χαρακτηρίζει η Διοίκηση του Νοσοκομείου Σαντορίνης, το Δελτίο Τύπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία με τίτλο «18 ρουσφέτια του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στο Νοσοκομείο». Η Ομοσπονδία αφήνει επίσης υπόνοιες για τον τρόπο πλήρωσης κενών θέσεων.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου Σαντορίνης, δηλώνει πως αν δεν ανακληθεί το Δελτίο Τύπου θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες. «Είναι πραγματικά ντροπιαστικό για ένα συνδικαλιστικό όργανο να καταφέρεται με σκαιό τρόπο εναντίον εργαζόμενων», αναφέρει η διοίκηση και σημειώνει ότι «η πλήρωση θέσεων του Νοσοκομείου θα γίνει με δημοσίευση προκήρυξης και έλεγχο νομιμότητας του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, που διασφαλίζει μια απόλυτα διαφανή διαδικασία. Οι όποιες περί του αντιθέτου υπόνοιες είναι όχι μόνο αβάσιμες, αλλά συνιστούν και μια ανήθικη προσπάθεια εκμετάλλευσης της ανθρώπινης ανασφάλειας».

Υπενθυμίζεται πως ο “πόλεμος” ξέσπασε μετά τον διορισμό φίλου του Παύλου Πολάκη, μηχανικού, στην θέση του αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου, με την ΠΟΕΔΗΝ να κάνει λόγο για απίστευτα ρουσφέτια.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις