Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Επίθεση τούρκων χάκερς στο site του υπουργείου Άμυνας “βλέπει” τουρκικό ΜΜΕ

χάκερς
Φωτογραφία από Twitter / @Sultan_Gun34

Με την ένταση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας να είναι… στα κόκκινα και μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ένα τουρκικό δημοσίευμα έρχεται να ρίξει… λίγο ακόμη νερό στον μύλο της τουρκικής προκλητικότητας.

Ο Πάνος Καμμένος, μετά την στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα, εμφανίστηκε “λάβρος” εναντίον της Τουρκίας. Κάτι που σύμφωνα με τουρκικό μέσο ενημέρωσης, αποτέλεσε την αφορμή για επίθεση τούρκων χάκερς στο site του ελληνικού υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

“Θέλω να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό ότι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση απέναντι στην εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Είμαστε ένας λαός φιλειρηνικός, κάνουμε τα πάντα για την ειρήνη. Αλλά, όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία θα τον συντρίψουμε.

Όπως συνέτριψαν το 1821 οι Έλληνες μαχητές μία πανίσχυρη οθωμανική αυτοκρατορία. Όσοι σκέφτονται μεγάλες οθωμανικές αυτοκρατορίες, θα πρέπει να θυμούνται και το 1821. Το πώς μια ψυχή, ο ελληνικός λαός, ενωμένος και δυνατός αντιμετώπισε την αυτοκρατορία και την συνέτριψε”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος από το Σύνταγμα.

Η… απάντηση, λοιπόν, σύμφωνα με το τουρκικό yeniakit.com.tr, ήταν να επιτεθούν τούρκοι χάκερς στο site του ΥΠΕΘΑ. Το δημοσίευμα τονίζει πως η επίθεση έγινε εξαιτίας των δηλώσεων του Πάνου Καμμένου, ενώ στο Twitter διακινείται και μια φωτογραφία ως… πειστήριο από το -εκτός λειτουργίας- site του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Δείτε την εικόνα που διακινείται για την “επίθεση” των χάκερς

https://twitter.com/Sultan_Gun34/status/978369088509526016

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν ισχύει η είδηση, εάν οι χάκερς κατάφεραν όντως να επιτεθούν στο site, ή αν συνέβη κάτι διαφορετικό.

Εδώ να σημειώσουμε πως την… δική του σημασία έχει κι ένα retweet που έκανε αργά το βράδυ της Δευτέρας, 26.03.2018, ο Πάνος Καμμένος.

Δείτε το

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις