Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Άστραψε και βρόντηξε” ο Πάνος Καμμένος για την Τουρκία! “Θα συντρίψουμε όποιον αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία”

“Άστραψε και βρόντηξε” ο Πάνος Καμμένος για την Τουρκία! “Θα συντρίψουμε όποιον αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία”

– Ξέσπασε ο Πάνος Καμμένος κατά της Τουρκίας, σε δηλώσεις του μετά την στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα
– “Οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση”, τόνισε ο ΥΕΘΑ
– Ζήτησε τη στήριξη “φίλων και συμμάχων” για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους “απάντησε” ο Πάνος Καμμένος στις τουρκικές προκλήσεις, σε δηλώσεις του μετά την στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε: “Θέλω να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό ότι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση απέναντι στην εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Είμαστε ένας λαός φιλειρηνικός, κάνουμε τα πάντα για την ειρήνη. Αλλά, όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία θα τον συντρίψουμε. Όπως συνέτριψαν το 1821 οι Έλληνες μαχητές μία πανίσχυρη οθωμανική αυτοκρατορία. Όσοι σκέφτονται μεγάλες οθωμανικές αυτοκρατορίες, θα πρέπει να θυμούνται και το 1821. Το πώς μια ψυχή, ο ελληνικός λαός, ενωμένος και δυνατός αντιμετώπισε την αυτοκρατορία και την συνέτριψε“.

Στήριξη για τους Έλληνες στρατιωτικούς

Σε υψηλούς τόνους ήταν και η αναφορά του για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς:

“Ζητώ τη στήριξη των φίλων και συμμάχων για την άμεση απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών που βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές Αδριανούπολης. Δεν φτάνουν απλά οι δηλώσεις. Χρειάζονται πράξεις. Τώρα θα μετρήσουμε τους φίλους και τους συμμάχους. Θα επιδιώξουμε και θα πετύχουμε την απελευθέρωσή τους», είπε ο κ. Καμμένος. Και μιλώντας για τις πρακτικές της Άγκυρας είπε: “Τέτοιες συμπεριφορές τη στέλνουνε πίσω από εκεί που ξεκίνησε, στα βάθη της Ανατολής”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις