Σάββατο, 13 Απρ.
19oC Αθήνα

Επιτυχής Ολοκλήρωση της 48ης Τελετής Αποφοίτησης του BCA College

Επιτυχής Ολοκλήρωση της 48ης Τελετής Αποφοίτησης του BCA College

Το BCA College πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την 48η τελετή αποφοίτησης του, την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από την παρουσία εξαιρετικών προσκεκλημένων και τιμώμενων, οι οποίοι συνέβαλαν στην ανάπτυξη και την επιτυχία του κολεγίου.

Ο Πρόεδρος του BCA College, κος Βασίλειος Δασκαλάκης, απηύθυνε τον λόγο του, επισημαίνοντας τα επιτεύγματα και τις παγκόσμιες συνεργασίες που έχει επιτύχει το BCA College, στον μισό αιώνα λειτουργίας του, τονίζοντας ότι το BCA είναι το πρώτο εκπαιδευτικό ίδρυμα ναυτιλιακών σπουδών. Με περηφάνια αναφέρθηκε στην αποφοίτηση των τελειοφοίτων και στην προετοιμασία τους για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, επισημαίνοντας την άριστη ποιότητα των σπουδαστών η οποία οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει οι γονείς τους.

Στη συνέχεια, ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής του easyGroup, βραβεύτηκε με το Βραβείο Επιχειρηματικότητας του BCA College. Στον λόγο του είπε σχετικά: «Ευχαριστώ πολύ το BCA College για τηνμεγάλη τιμή που μου έκανε με αυτή τη βράβευση. Όμως η χαρά μου είναι διπλή, καθώς η σημερινή ημέραείναι μια ημέρα γιορτής για τους νέους αποφοίτους του BCA College και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος πουείμαι μέρος αυτής της γιορτής. Εύχομαι στους αποφοίτους καλή σταδιοδρομία με την ευχή να μη σταματάνενα κυνηγάνε τα όνειρά τους». Είναι σημαντικό το γεγονός ότι βλέποντας τις σύγχρονες ανάγκες στον τομέατης φιλοξενίας και του τουρισμού, το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου, μέσα απότις «Υποτροφίες Λουκάς Χατζηιωάννου», ξεκίνησε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το BCACollege, προσφέροντας 7 υποτροφίες σε σπουδαστές. 

Επίσης, ο κος Νικόλαος Δασκαλαντωνάκης, ιδρυτής της Grecotel Hotels & Resorts, τιμήθηκε για τη σημαντική συνεισφορά του στον ελληνικό τουρισμό. Η βράβευση αυτή αναδεικνύει τη συνεχή προσπάθεια του κου Δασκαλαντωνάκη για την προώθηση και την ανάπτυξη του τουριστικού τομέα στην Ελλάδα. Το βραβείο παρέλαβε ο Director of Corporate Affairs του ομίλου Grecotel κος Ιωάννης Τσιχλής ο οποίος στον λόγο του ανaφέρθηκε με θέρμη στην επιτυχημένη πολυετή συνεργασία με το BCA.

David Watson και Χάρης Δασκαλάκης.
Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, Ελίζα Βόζενμπεργκ και Βασίλειος Δασκαλάκης.
Sir Στελιος Χατζηιωάννου.

Στη συνέχεια, ο Καθηγητής Dafydd Moore, Αναπληρωτής Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου του Plymouth, και ο Καθηγητής Peter John CBE, Αναπληρωτής Πρύτανης και Πρόεδρος του Πανεπιστημίου του West London, προχώρησαν σε ομιλίες που ανέδειξαν τη σπουδαιότητα της συνεχούς εκπαίδευσης και της διεθνούς συνεργασίας μεταξύ των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων.

Αντώνης Μουζάκης και Κύρος Δασκαλάκης.

Η τελετή αποφοίτησης σηματοδοτήθηκε επίσης από την παρουσία των αποφοίτων της Ιταλικής Ναυτικής Ακαδημίας (Fondazione Accademia Italiana della Marina Mercantile), οι οποίοι παρέλαβαν τους μεταπτυχιακούς τίτλους που απέκτησαν παρακολουθώντας τα online προγράμματα του BCA. Αυτή η διάκριση αναδεικνύει την παγκόσμια αναγνώριση και την αξία της προετοιμασίας που παρέχεται στο BCA College στους τομείς των ναυτιλιακών και της θαλάσσιας εκπαίδευσης.

Οι απόφοιτοι του BCA College παρουσίασαν εξαιρετική ακαδημαϊκή επίδοση και αναδεικνύουν τον αποτελεσματικό ρόλο του κολεγίου στην προετοιμασία των νέων επαγγελματιών για τις απαιτητικές προκλήσεις της σύγχρονης επιχειρηματικής κοινότητας.

Τέλος, ευχόμαστε σε όλους τους αποφοίτους του BCA College καλή τύχη στην επαγγελματική τους πορεία και συγχαίρουμε για την επίτευξη αυτού του σημαντικού ορόσημου στη ζωή τους.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις