Ελλάδα

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας

Σε παλιό κτίριο στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιεί επιχείρησε η ΕΛΑΣ, και συγκεκριμένα στον Άγιο Παντελεήμονα.

Από τις πρώτες εικόνες φαίνεται μέσα στο κτίριο να έμεναν τοξικομανείς και μετανάστες, ενώ μεταξύ τους υπήρχαν και παιδιά.

Σύμφωνα με το MEGA, ζούσαν μέσα γύρω στα 16 άτομα, ενώ κλιμάκιο του ΕΟΔΥ υπέβαλε τους ανθρώπους σε τεστ για κορονοϊό. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά στη Λαμία - Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες
Τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της οδηγού του ενός οχήματος και των δύο επιβατών του άλλου, στο σημείο έσπευσε διασωστικό πλήρωμα της πυροσβεστικής και δύο ασθενοφόρα
Λαμία
Γυναίκα καταγγέλλει γιατρό για λάθη κατά τη διάρκεια επέμβασης: «Το 2022 έπαθα περιτονίτιδα, θα πέθαινα»
Η 45χρονη με την γιατρό βρίσκονται στα δικαστήρια - Η ασθενής καταγγέλλει ότι πλέον ζει ρομποτικά, χωρίς στομάχι και πώς «η γιατρός πρέπει να περίμενε να τελειώσω κιόλας»
Young female surgeon performing surgery on dog.