Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στον Άγιο Παντελεήμονα – Έλεγχοι, πρόστιμα και προσαγωγές

Μεγάλη επιχείρηση πραγματοποίησε στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας η Ελληνική Αστυνομία και η Περιφέρεια Αττικής.

Μοιράστηκαν πρόστιμα 20 χιλιάδων ευρώ, έγιναν προσαγωγές υπόπτων χωρίς έγγραφα, πραγματοποιήθηκε σφράγισμα ενός καταστήματος για μη τήρηση των μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊου καθώς και κατασχέσεις ακατάλληλων προϊόντων.

Η Ελληνική Αστυνομία, ανταποκρινόμενη στην έκκληση της Περιφέρειας Αττικής για πιο στενή συνεργασία, οργάνωσε με τον αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα, Γιώργο Δημόπουλο και τις αρμόδιες Διευθύνσεις της Περιφέρειας μικτά ελεγκτικά κλιμάκια. Οι έλεγχοι αφορούσαν στην τήρηση τόσο των μέτρων για τον κορονοϊό όσο και των υγειονομικών και αγορανομικών διατάξεων στη λειτουργία των καταστημάτων.

Η συντονισμένη επιχείρηση διενεργήθηκε στην λεωφόρο Αχαρνών από μεικτά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ, της Διεύθυνσης Ανάπτυξης, Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και Υγειονομικού, παρουσία και του κ. Δημόπουλου. Μέσα σε τρεις ώρες ελέγχθηκαν 30 καταστήματα, επιβλήθηκαν πρόστιμα για την μη τήρηση των μέτρων για τον Covid-19, για παράβαση του νόμου περί καπνίσματος, για διάφορες υγειονομικές και αγορανομικές παραβάσεις, ενώ σφραγίστηκε ένα κουρείο γιατί δεν είχε εφαρμόσει σε κανένα επίπεδο τα μέτρα προστασίας των πελατών του από την πανδημία και κατασχέθηκαν ποσότητες ακατάλληλων κρεάτων από κρεοπωλείο της περιοχής. Επίσης τα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ προχώρησαν σε προσαγωγές ατόμων που δεν κατείχαν τα νόμιμα έγγραφά τους.

Όπως δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Δημόπουλος «έχουμε δεσμευτεί πως αυτό το χάος ανομίας θα τελείωσει εδώ και θα γίνουν όλα όσα πρέπει προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στον ‘Αγιο Παντελεήμονα και να επιστρέψει η νομιμότητα, η τάξη και η ασφάλεια».

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Κορονοϊός: Κραυγή αγωνίας από τη Ματίνα Παγώνη – “Πολύ μεγαλύτερος ο αριθμός κρουσμάτων”

Κορονοϊός: Κραυγή αγωνίας από τη Ματίνα Παγώνη – “Πολύ μεγαλύτερος ο αριθμός κρουσμάτων”

Ηχηρό μήνυμα και... καμπανάκι από τη Ματίνα Παγώνη για να μην ξεπεράσουμε τα 1.000 κρούσματα την ημέρα. Κρίνονται όλα στις 9 Νοεμβρίου. Κοντά στο lockdown οι Σέρρες, βρέθηκε εστία κορονοϊού σε γηροκομείο. Ποια νέα μέτρα είναι στο τραπέζι αν δεν "πιάσουν" μάσκες παντού και νυχτερινό lockdown.
Προσοχή: Αυτά τα σχολεία είναι κλειστά λόγω κορονοϊού σήμερα Δευτέρα 26/10 – Η λίστα με τα τμήματα και τα σχολεία

Προσοχή: Αυτά τα σχολεία είναι κλειστά λόγω κορονοϊού σήμερα Δευτέρα 26/10 – Η λίστα με τα τμήματα και τα σχολεία

ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 26/10/2020 ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ – Η ΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. Περισσότερα από 305 τμήματα σε σχολεία σε όλη τη ... Διαβάστε περισσότερα