Ελλάδα

Έρευνα από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων για τα email της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου σε απόδημους Έλληνες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έρευνα διατάχτηκε από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σχετικά με την αποστολή μαζικών διαφημιστικών email σε απόδημους Έλληνες του εξωτερικού, από την νυν ευρωβουλευτή και υποψήφια ξανά της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή της για τον σάλο με την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για τα email χιλιάδων αποδήμων, η Αρχή επισημαίνει:

«Προς απάντηση ερωτημάτων που έχουν τεθεί από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη φερόμενη αποστολή ανεπιθύμητης ηλεκτρονικής επικοινωνίας από ευρωβουλευτή σε απόδημους Έλληνες ενόψει των Ευρωεκλογών, η Αρχή ανακοινώνει ότι, κατόπιν και της υποβολής μεγάλου αριθμού σχετικών καταγγελιών, κίνησε άμεσα διαδικασία εξέτασης του θέματος.»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Ποιος είναι ο «Λάμπρος» της 17Ν – Η Γαλλία, οι προκηρύξεις και η σύλληψη στους Λειψούς
Καταδικάστηκε για συμμετοχή σε όλες τις πράξεις της 17Ν από την ίδρυσή της το 1975 μέχρι και τον Ιούλιο του 2002, ενώ του αποδόθηκε ο ρόλος του ηγέτη και του καθοδηγητή της οργάνωσης
Αλέξανδρος Γιωτόπουλος