Ελλάδα

Έρευνα για το Αντιτορπιλικό «Βέλος» διέταξε ο Νίκος Δένδιας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας ζήτησε από την ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού να διερευνηθεί το ζήτημα του τόπου ελλιμενισμού του Αντιτορπιλικού «Βέλος».

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας η έρευνα διατάχθηκε από τον Νίκο Δένδια με αφορμή τις ζημιές που υπέστη στην πρύμνη το ιστορικό αντιτορπιλικό «Βέλος», κατα την πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε και τη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται ελλιμενισμένο.

Όπως δήλωσε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, «Έχουμε ζητήσει ενημέρωση από το αρμόδιο υπουργείο» και ενημέρωσε πως έχει ζητηθεί ασφαλής χώρος για τη μεταφορά του από τον ΟΛΘ, σημειώνοντας πως αν αυτό δεν καταστεί εφικτό θα μεταφερθεί σε ασφαλές λιμάνι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το πολυτελές πενταώροφο που θα χτιζόταν δίπλα στην πολυκατοικία που κατέρρευσε στα Πετράλωνα
Το έργο προβαλλόταν ως επενδυτική πρόταση σε μια περιοχή με αυξημένη ζήτηση, ανάμεσα στον Κεραμεικό, τα Πετράλωνα και το Θησείο, με εύκολη πρόσβαση στον λόφο του Φιλοπάππου και την Ακρόπολη
Πετράλωνα: Το πολυτελές πενταώροφο που χτιζόταν δίπλα στην πολυκατοικία που κατέρρευσε 12