Ελλάδα

Ερμιόνη: Νεκρός 52χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητό του στο λιμάνι του Μανδρακίου

Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους για νεκροψία-νεκροτομή
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τραγωδία σημειώθηκε στην Ερμιόνη με ένα 52χρονο άνδρα να χάνει ζωή του όταν έπεσε με τον αυτοκίνητο του στο λιμάνι του Μανδρακίου κάτω από αδιευκρίνιστους λόγους.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στην Ερμιόνη με τον άνδρα να ανασύρρεται νεκρός από το λιμάνι με τη συνδρομή ιδιώτη και στελεχών του λιμενικού σώματος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους για νεκροψία-νεκροτομή, ενώ έρευνες στην ευρύτερη περιοχή από ιδιώτη δύτη για τυχόν αγνοούμενους απέβησαν άκαρπες.

Το όχημα ανελκύστηκε με τη βοήθεια ιδιωτικού γερανοφόρου, χωρίς να διαπιστωθεί θαλάσσια ρύπανση. Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ερμιόνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ναυπλίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άγιοι Ανάργυροι: Υποσιτισμένα τα 3 παιδιά που ζούσαν σε διαμέρισμα – τρώγλη γεμάτο σκουπίδια και βρωμιά
Στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας φαίνονται παιχνίδια μέσα στη σκόνη, δίπλα από άπλυτα ρούχα, ενώ η βρωμιά και η μούχλα φαίνεται να έχουν μαυρίσει τους τοίχους
Άθλιες οι συνθήκες στο σπίτι στους Αγίους Αναργύρους
5