Ελλάδα

Ερμού: «Την γρονθοκόπησε απρόκλητα στο πρόσωπο» – Καρέ καρέ η επίθεση στην 20χρονη

Το άγριο σκηνικό στην Ερμού με θύμα μια 20χρονη κοπέλα που γρονθοκοπήθηκε ανηλεώς απο έναν 24χρονο αλλοδαπό για ασήμαντη αφορμή, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων περαστικών ξεδιπλώνεται μεσα απο την επίσημη καταγραφή της ΕΛ.ΑΣ.

Το νεαρό κορίτσι, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, δέχθηκε τις γροθιές του εξαγριωμένου αλλοδαπού με το μικρό όνομα Μωχάμεντ, στο πρόσωπο, έπεσε ημιλιπόθυμη στο οδόστρωμα ενώ χάρη στον συνομήλικο φίλο της, ο οποίος έδωσε την περιγραφή του άνδρα, ο «μποξέρ» της Ερμού εντοπίστηκε πέντε λεπτά αργότερα και συνελήφθη. 

Η επίθεση, η περιγραφή του φίλου και η σύλληψη

Όπως αναφέρεται στο σήμα της Αστυνομίας, «ομάδα ΔΙ.ΑΣ. η οποία εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία κατά το ωράριο 13:00-01:00, στον ευρύτερο τομέα της Κυψέλης, ενήργησε εγκλεισμό ενός 24χρονου αλλοδαπού υπό στοιχεία Mohammad K.

Ειδικότερα, η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. 106-1/Β΄ Αλλαγής, διερχόμενη από την συμβολή των οδών Ερμού και Βουλής, εντόπισε γυναίκα άνευ αισθήσεων στο οδόστρωμα και προσέγγισε.

drastis ermou

Τότε φιλικό πρόσωπο της παθούσας ανέφερε στους αστυνομικούς ότι περί ώρα 15:35 άγνωστος αλλοδαπός άνδρας, με πράσινη μπλούζα, πιθανόν τοξικομανής, αναίτια τους προσέγγισε και απρόκλητα γρονθοκόπησε στο πρόσωπο την 20χρονη με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις της και να πέσει στο οδόστρωμα  και ο δράστης αποχώρησε προς το Mοναστηράκι.  

Στο σημείο, προσήλθε σταθμός ΕΚΑΒ με κωδικό κλήσης Μ-25 για τις πρώτες βοήθειες.

Κατόπιν αναζητήσεων περί ώρα 15:40, στη συμβολή των οδών Ερμού και Σκοπά, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον αλλοδαπό που προσομοίαζε με τα δοθέντα χαρακτηριστικά και τον ακινητοποίησαν.

Εν συνεχεία ενημερώθηκαν οι γονείς της παθούσας οι οποίοι την παρέλαβαν και από κοινού με τον φίλο της μετέβηκαν στο Α.Τ. Ακροπόλεως».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στα 200 εκατ. ευρώ ετησίως οι παράνομες επιδοτήσεις – Οι πρώτες καταγγελίες το 2017 και τα πλαστά έγγραφα
Σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις από τα 650.000 ΑΦΜ που αιτούνταν επιδοτήσεις περίπου οι 100.000 είχαν λάβει χρήματα με πλαστά έγγραφα η με κάποιο τρόπο που παρέκκλινε από την τυπική διαδικασία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 1
Φωτιά στο Λασίθι στην περιοχή Αχλιά: Ήχησε το 112 για εκκενώσεις οικισμών – «Απομακρυνθείτε προς Ιεράπετρα»
Όπως αναφέρει το μήνυμα από το 112 «αν βρίσκεστε στις περιοχές Αγία Φωτιά, Αχλιά, Γαλήνη και Φέρμα απομακρυνθείτε προς Ιεράπετρα».
Φωτιά
Ανανεώθηκε πριν 27 δευτερόλεπτα
«Αν ήξερα ότι κακοποιείται η κόρη μου, θα τον είχα καθαρίσει εγώ» κατέθεσε ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα - Με σκυμμένο το κεφάλι ο κατηγορούμενος
«Δολοφόνε» είπε ο πατέρας της Κυριακής μόλις μπήκε ο κατηγορούμενος στη δικαστική αίθουσα, ενώ σε μια διακοπή της διαδικασίας του φώναξε «θυμάσαι ποιος είμαι εγώ;»
Η Κυριακή Γρίβα 1