Ελλάδα

ΕΡΤ: Αυτός είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής!

Νέο Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης έχει από σήμερα, Τρίτη 01.10.2019, η ΕΡΤ σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου. Το βιογραφικό του.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο δημοσιογράφος Φώτης Καφαράκης αναλαμβάνει από σήμερα νέος Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ. Την επιλογή αυτή έκανε το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από την απόφασή του να αξιοποιήσει έναν δημοσιογράφο της EΡΤ γι αυτήν την τόσο κρίσιμη θέση και όχι να αναζητήσει, όπως το παρελθόν, πρόσωπα εκτός ραδιομεγάρου.

Ποιος είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής της ΕΡΤ

Ο Φώτης Καφαράκης εργάζεται επί τρεις δεκαετίες στην ΕΡΤ και έχει υπηρετήσει την Ενημέρωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης από θέσεις ευθύνης, όπως αυτές του υπεύθυνου παραγωγής δελτίων Ειδήσεων, του προϊσταμένου ρεπορτάζ και του Διευθυντή Ενημερωτικών Εκπομπών. Είναι δημιουργός πολλών εκπομπών και ντοκιμαντέρ δημοσιογραφικής έρευνας της EΡΤ.

Είναι απόφοιτος της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΕΚΠΑ και έχει παρακολουθήσει ως υπότροφος πρόγραμμα ερευνητικής δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Columbia.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο μικροσκόπιο η διεθνής ομάδα χάκερ KillSec: Το USB με τις συνομιλίες και τα ευρήματα των αρχών στο σπίτι του 18χρονου προγραμματιστή
Από το σπίτι κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, δύο σκληροί δίσκοι, δύο USB sticks και μία ατζέντα με χειρόγραφες σημειώσεις
Χάκερ
H Νατάσα Παζαΐτη στο Race for the Cure μαζί με τα δίδυμα παιδιά της, Αλίκη και Αλέξανδρο
Η συμμετοχή της ομάδας της στο Race for the Cure έχει ως στόχο να ενώσει γυναίκες που νοσούν, γυναίκες που έχουν νικήσει τη νόσο του καρκίνου του μαστού, αλλά και όλους όσοι στηρίζουν τη σημασία της πρόληψης
Αλέξανδρος Καραμανλής-Νατάσα Παζαΐτη-Αλίκη Καραμανλή
Social media: Αντίστροφη μέτρηση για το μπλόκο στους ανήλικους κάτω των 15 ετών – Η επαλήθευση της ηλικίας και ο ρόλος των γονιών
«Τα παιδιά μας, στην ουσία, εμάς βλέπουν και κάνουν αυτά τα οποία κάνουμε. Άρα θα πρέπει πρώτα, νομίζω, εμείς να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και μετά να πάμε στα παιδιά μας να πούμε οτιδήποτε»
REUTERS