Ελλάδα

ΕΡΤ: Νεκρή ηλικιωμένη στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά! Είχε επισκεφθεί τους Αγίους Τόπους

Συναγερμός έχει σημάνει σε γειτονιά στα Γλυκά Νερά. Η ηλικιωμένη είχε πρόσφατα επιστρέψει από ταξίδι στους Αγίους Τόπους με την αδερφή της. Η δεύτερη είναι σε καραντίνα με κορονοϊό.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια 81χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Η γυναίκα είχε επισκεφθεί τους Αγίους Τόπους και είχε επιστρέψει στην Ελλάδα την Καθαρά Δευτέρα.

Το ταξίδι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το είχε κάνει με την αδερφή της η οποία είναι σε καραντίνα καθώς έχει βρεθεί με κορονοϊό.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ η γυναίκα τηλεφωνούσε στην αδελφή της τις τελευταίες δύο ημέρες χωρίς αποτέλεσμα. Ο χώρος έχει αποκλειστεί και έχει σφραγιστεί. Επί τόπου σπεύδουν και ειδικά συνεργεία προκειμένου να ληφθούν όλες οι προφυλάξεις στην περίπτωση που η 81χρονη έφυγε από την ζωή από τον κορονοϊό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν ζούσε, του χορηγήσαμε οξυγόνο» - Τι λέει ο διασώστης που εντόπισε τον τραγουδιστή μέσα στην κλινική
«Οι δύο γιατροί μας είπαν ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης πήγε για μια θεραπεία και πριν ξεκινήσει υπέστη καρδιακή ανακοπή και ότι ξεκινήσανε να κάνουν και αυτοί προσπάθειες αναζωογόνησης» λέει ο διασώστης που μετέφερε τον τραγουδιστή στο Ελπίς
Γιώργος Μαζωνάκης
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: «Τον είδα το Σάββατο, ήταν τρεις μέρες άυπνος, δεν ήταν καλά» λέει στενός φίλος του στο newsit.gr
Στενός φίλος του καλλιτέχνη μιλώντας στο newsit.gr αποκάλυψε ότι και ο ίδιος είχε υποβληθεί σε πλασμαφαίρεση - «Φοβάμαι ότι μπορεί να έπαθε θρόμβωση, να βούλωσε κάποια αρτηρία»
Γιώργος Μαζωνάκης 10
Αργολίδα: Πέθανε ο ιερέας που είχε καταρρεύσει στη διάρκεια της θείας λειτουργίας τον Αύγουστο
Το μεσημέρι, μετά από έντονη αδιαθεσία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου παρά τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει
Εκοιμήθη ο εφημέριος του Αγίου Δημητρίου στην Πουλλακίδα Αργολίδας