Ελλάδα

Η Αλαμουντίν ξανάρχεται! (Μαζί με τον Κλούνεϊ)

Αν είστε από εκείνους που γκρίνιαζαν για τον μεγάλο χαμό που έγινε με αφορμή την παρουσία της Αμάλ Αλαμουντίν στην Ελλάδα, μη βιαστείτε να χαρείτε! Θα ξανάρθει. Αλλά αυτή τη φορά (ευτυχώς για τον γυναικείο πληθυσμό) θα έχει μαζί και τον σύζυγό της, Τζορτζ Κλούνεϊ!

Προσθέστε το newsit.gr στη Google

για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Η 36χρονη δικηγόρος εντυπωσιάστηκε από την υποδοχή και την παραμονή της Ελλάδα. Άλλωστε, έχει σε μεγάλη εκτίμηση τη χώρα μας. Μόλις είδε τον υπουργό Πολιτισμού, Κώστα Τασούλα, το πρώτο πράγμα που του είπε είναι πως θέλει να έρθει στα ελληνικά νησιά. Αυτό θα κάνει λοιπόν.

Ο σταθμός θα είναι η Κέρκυρα. Όχι για δουλειές, αλλά για τουρισμό και θα συνοδεύεται από τον σύζυγό της, Τζορτζ Κλούνεϊ. Το ταξίδι του ζεύγους στο νησί των Φαιάκων θα γίνει σύντομα, αλλά συγκεκριμένη ημερομηνία η κυρία Κλούνεϊ δεν προσδιόρισε.

Η ίδια η Αμάλ Αλαμουντίν αποκάλυψε τα σχέδια για διακοπές στην Ελλάδα και μάλιστα στην (Κερκυραία) υφυπουργό Πολιτισμού, Άντζελα Γκερέκου, την οποία συνάντησε στο γεύμα στο Μουσείο της Ακρόπολης, παρουσία της συζύγου του πρωθυπουργού, Γεωργίας Σαμαρά.

Η Αμάλ Αλαμουντίν εντυπωσιάστηκε όταν έμαθε ότι η κα Γκερέκου ήταν ηθοποιός και τη ρώτησε από που κατάγεται. Και όταν έμαθε ότι είναι από την Κέρκυρα, χάρηκε ακόμη περισσότερο! Είπε πόσο της αρέσει το νησί, ότι χρόνια τώρα ήθελε να το επισκεφθεί και ότι στα άμεσα σχέδιά της και του συζύγου της είναι να περάσουν λίγες ημέρες ξεκούρασης στην Κέρκυρα.

Χάρηκε και η υφυπουργός Πολιτισμού από την πλευρά της και δεν έχασε ευκαιρία να μιλήσει στην 36χρονη δικηγόρο για την ελληνική παραδοσιακή φιλοξενία, για την κουζίνα και τα αξιοθέατα της Κέρκυρας.

Και σαν… κερασάκι στην τούρτα, η Άντζελα Γκερέκου δέχτηκε πρόταση να επισκεφτεί τους Κλούνεϊ! Η Αμάλ Αλαμουντίν ρώτησε την υφυπουργό Πολιτισμού αν πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο και όταν εκείνη απάντησε θετικά, ήρθε η πρόσκληση: «Την επόμενη φορά να έρθεις στο σπίτι μου να μας επισκεφτείς…».

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υποκλοπές: Προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο προανήγγειλαν τα μέλη του ΔΣΑ, επιμένοντας στη σκληρή γλώσσα κατά του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Η συνέντευξη τύπου δόθηκε μετά το έκτακτο ψήφισμα του ΔΣΑ της 29ης Απριλίου για τις υποκλοπές, με το οποίο η πλειοψηφία των μελών ζήτησε την παραίτηση του Εισαγγελέα του Ανωτάτου Ποινικού Δικαστηρίου
Δικηγορικός Σύλλογος
«Θα άνοιγα το μαγαζί σε 5 μέρες, δανείστηκα για να το φτιάξω» λέει ο περιπτεράς στη Γαστούνη που του έκαψαν το κατάστημα 2 μήνες μετά την πρώτη επίθεση που δέχθηκε
«Σήμερα θα έφερνα το εμπόρευμα. Ευτυχώς που δεν είχα μέσα εμπόρευμα γιατί η φωτιά θα έπαιρνε μεγαλύτερη διάσταση» λέει στο newsit.gr ο Χρήστος Σαμψώνης
Εμπρησμός καταστήματος στη Γαστούνη 9