Ελλάδα

Έρχονται μέτρα για τα μικρά καταστήματα τις επόμενες ημέρες

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε μέτρα για τον κλάδο της αγοράς που έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλον όπως αυτόν της ένδυσης και της υπόδησης. Το σχέδιο θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Νέα μέτρα για τα μικρά καταστήματα μέσα στις επόμενες ημέρες με προτεραιότητα στους κλάδους της ένδυσης και της υπόδησης προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ 100,3 ο υπουργός είπε ότι ειδικά αυτός ο κλάδος έχει υποστεί την μεγαλύτερη ζημιά και διαβεβαίωσε ότι υπάρχει ήδη κυβερνητικό σχέδιο για να περιοριστούν οι απώλειες. 

Είπε ακόμα ότι συμμερίζεται τις ανησυχίες των εμπόρων καθώς δεν είναι ανοιχτές οι δραστηριότητες τους στις εκπτώσεις και τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο πρωθυπουργός παρακολουθούν πολύ στενά τις εξελίξεις και συζητούν με την επιτροπή λοιμωξιολόγων. Ζήτησε πάντως χρόνο από τους εμπόρους προκειμένου να αναπτυχθεί το κυβερνητικό σχέδιο.

Ό,τι είπαμε πως θα καταβληθεί, έχει πληρωθεί είπε ακόμα και πρόσθεσε πως οι ιδιοκτήτες που λαμβάνουν μειωμένο ενοίκιο θα λάβουν το επόμενο διάστημα τα χρήματά τους.

Τόνισε ότι τα μέτρα για τη δημόσια υγεία έχουν τεράστιο οικονομικό κόστος, ωστόσο η κυβέρνηση έχει απόλυτο έλεγχο της οικονομίας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα βρεθούμε ούτε με μνημόνια, ούτε με χρεοκοπία. Θα κάνουμε τις μεταρρυθμίσεις μας, θα γίνουν τα εμβόλια μας, θα αντιμετωπίσουμε την πανδημία και θα πάμε παρακάτω».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επιχειρηματίας κατήγγειλε αστυνομικούς για ξυλοδαρμό στη Μύκονο: Τον πέρασαν για τοξικομανή – «Μου χτύπησαν το κεφάλι πάνω στην πόρτα»
«Ο ένας με τραβούσε, μου είχε πιάσει το πόδι κάτω από το κάθισμα, και με τραβούσε με βία και με χτύπαγε από εδώ και από εκεί» λέει το 45χρονο θύμα
Μελανιές στο σώμα του 45χρονου επιχειρηματία 2
Συνελήφθη 55χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στο «Ελ. Βενιζέλος» – Έκρυψε 2,8 κιλά κοκαΐνης σε σακούλες με αποξηραμένες γαρίδες
Ο 55χρονος αλλοδαπός, μέλος διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης, δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή κοκαΐνης και ηρωίνης στην ελληνική επικράτεια
Συνελήφθη 55χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στο «Ελ. Βενιζέλος» – Έκρυψε 2,8 κιλά κοκαΐνης σε σακούλες με αποξηραμένες γαρίδες