Ελλάδα

Έρχονται τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Δανειοληπτών – Οι τρεις “μνηστήρες”

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 50.000 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ και 61.500 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τρεις εταιρείες, η GRANT THORNTON ΑΕ, η ΑΚΡΩΝΥΜΟ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ και η ΕΤΑΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, καλούνται να υποβάλουν προσφορές στο πλαίσιο του διαγωνισμού για την υλοποίηση της πράξης, με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών υποστήριξης στο υπουργείο Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού για την οργάνωση και έναρξη λειτουργίας των Κέντρων Ενημέρωσης Δανειοληπτών».

Αυτό αναφέρει απόφαση του ειδικού γραμματέα Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, Γιώργου Ιωαννίδη, που δημοσιεύεται σήμερα στο Διαύγεια.

Η κατάθεση των προσφορών των ενδιαφερομένων, με ισχύ τουλάχιστον 4 μηνών, θα πραγματοποιηθεί στις 8-1-2016 και ώρες από 9.00 π.μ. έως 12.00 μ.μ., στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. «Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα», Θεοφιλοπούλου 18 και Μεναίχμου, Τ.Κ. 11743, 1ος όροφος, Γραφείο πρωτοκόλλου.

Η αποσφράγιση των φακέλων των προσφορών θα πραγματοποιηθεί ώρα 12.30 στην ίδια διεύθυνση, την ίδια μέρα.

Η τελική επιλογή του αναδόχου θα πραγματοποιηθεί με αιτιολογημένη απόφαση του ειδικού γραμματέα Διαχείρισης Τομεακών Ε.Π., ύστερα από γνωμοδότηση τριμελούς Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης προσφορών που θα συγκροτηθεί για τον σκοπό αυτό.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στην Εισαγγελία Αθηνών και μετά στη Βουλή η μηνυτήρια αναφορά Βελόπουλου για τα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης περί χρηματισμού του Αλέξη Τσίπρα
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αναμένεται να διαβιβαστεί άμεσα η μηνυτήρια αναφορά του Κυριάκου Βελόπουλου σε σχέση με δηλώσεις...
Ο Κυριάκος Βελόπουλος στον Άρειο Πάγο
Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία της Βάγιας Νέστορα στην Κοζάνη – Η σορός της έφτασε στην εκκλησία
Στην τελετή θα είναι παρούσα και η κόρη της Αφροδίτη Νέστορα, παρά το γεγονός ότι έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα - Η Βάγια Νέστορα έπεσε νεκρή από τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι της - Έφτασε στην εκκλησία ο Κυριάκος Μητσοτάκης
O σύζυγος της Βάγιας Νέστορα φτάνει συντετριμμένος στην εκκλησία
22
Από στρώμα ξεκίνησε η φωτιά στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο - Καταστράφηκε μια κλινική
Ο υπουργός υγείας σημείωσε ότι η είδηση ότι μια γυναίκα υπέστη ανακοπή λόγω της φωτιάς δεν ισχύει, καθώς πρόκειται για 90χρονη ασθενή που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα
Από τη φωτιά στο Σισμανόγλειο 54