Ελλάδα

Έρχονται βοριάδες και κρύο

Πτώση της θερμοκρασίας, ενίσχυση των ανέμων και τοπικές βροχές στα δυτικά και νότια κυρίως από το απόγευμα προβλέπει για σήμερα η  Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα αναπτυχθούν στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ και το θερμόμετρο θα δείξει από 4 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Ασθενείς τοπικές βροχές αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 10 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη η ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 0 έως 11 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα νησιά του Ιονίου οπού είναι πιθανό από το μεσημέρι να εκδηλωθούν καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη η ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές ώρες κυρίως στην Ήπειρο.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 4 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη η ορατότητα η ομίχλη τις πρωινές ώρες κυρίως στη Θεσσαλία.
Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 4 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές.
Άνεμοι: βόρειοι 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 7 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα Δωδεκάνησα.
Άνεμοι: στα νοτιοανατολικά νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, στα βόρεια βορειοανατολικοί με την ιδία ένταση.
Θερμοκρασία: από 6 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έκαναν «θεραπείες» και τα Σαββατοκύριακα οι γιατροί του Γιώργου Μαζωνάκη - Μηνύσεις ετοιμάζει ο ΙΣΑ για το μηχάνημα πλασμαφαίρεσης
Από το καταγραφικό του μηχανήματος προκύπτει πως έμπαινε σε λειτουργεία ακόμα και τα μεσάνυχτα - Τα επόμενα βήματα του ΙΣΑ για το μηχάνημα πλασμαφαίρεσης που παρουσιαζόταν ως «μηχάνημα οζονοθεραπείας»
Το έγγραφο που δείχνει τη λειτουργία του μηχανήματος πλασμαφαίρεσης
Θεσσαλονίκη: Ζευγάρι επιτέθηκε σε προϊσταμένη κοινωνικής υπηρεσίας για την απομάκρυνση του βρέφους τους
Σύμφωνα με την καταγγελία, της προκάλεσαν σωματικές βλάβες, την απείλησαν και την εξύβρισαν, ενώ κατά την έξοδο τους χτύπησαν 54χρονη συνάδελφο της προϊσταμένης
Το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη
Λήξη συναγερμού στα Δικαστήρια Πειραιά – Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα
Από τον έλεγχο που πραγματοποίησε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (Τ.Ε.Ε.Μ.) στους χώρους του δικαστικού μεγάρου δεν εντοπίστηκε κάτι ύποπτο
Τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια Πειραιά
Ανανεώθηκε πριν 54 δευτερόλεπτα
Νέα μαρτυρία για «γιατρό» που έκανε μπότοξ στο σπίτι της: 45χρονη παραμορφώθηκε από φάρμακα που «φτιάχνονταν από Ρωσίδες»
Αποδείχθηκε πως η συγκεκριμένη «γιατρός» δεν είχε καν πτυχίο – Μετά την καταγγελία, η 45χρονη δέχθηκε και απειλές – Οδηγήθηκε στο χειρουργείο με παραμόρφωση στα χείλη και καρούμπαλο στο μέτωπο
Νέα μαρτυρία για «γιατρό» που έκανε μπότοξ στο σπίτι της: 45χρονη παραμορφώθηκε από φάρμακα που «φτιάχνονταν από Ρωσίδες»