Ελλάδα

Έσκυψε και φίλησε τη Γαλανόλευκη! Συγκλονίζει η κόρη του ήρωα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου Γεωργίου Κοντσαλάκη

Συγκλονίζει η μεγάλη κόρη του ήρωα Στρατιώτη Γεωργίου Κοντσαλάκη, εις μνήμην του οποίου σήμερα ο Στρατός μετονόμασε το επιτηριτικό φυλάκιο στις Πλαγιές του Έβρου από Ε/Φ Πλαγιών σε επιτηρητικό φυλάκιο Πλαγιών - Στρατιώτη Γεωργίου Κοντσαλάκη (Ε/Φ Πλαγιών -Στρατιώτη Γεωργίου Κοντσαλάκη.

Η γυναίκα κατά την διάρκεια της τελετής ονοματοδοσίας έσκυψε και φίλησε την Γαλανόλευκη και η φωτογραφία της κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο instragram από το ΑΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφία δύο πολύ δυνατές λέξεις: ” Σεβασμός και Τιμή”.

Περισσότερα στο onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα