Ελλάδα

Έστησαν κοντέιντερ σε ακάλυπτο πολυκατοικίας στου Ζωγράφου και έφτιαξαν νηπιαγωγείο

Κάτω από εξαιρετικά ακατάλληλες συνθήκες είναι αναγκασμένα να ξεκινήσουν τη νέα σχολική χρονιά εκπαίδευση 74 μαθητές νηπιαγωγείου του δήμου Ζωγράφου.

Συγκεκριμένα αντί για κάποιο σχολικό συγκρότημα το πρώτο κουδούνι για τους συγκεκριμένους μαθητές στου Ζωγράφου θα χτυπήσει σε ένα πρώην δημοτικό πάρκινγκ που περιβάλλεται από πολυκατοικίες και το οποίο έχει μετατραπεί, σε συγκρότημα αιθουσών από κοντέινερ σύμφωνα με το Mega.

Ο Δήμος Ζωγράφου πέρυσι δεν εφάρμοσε τη δίχρονη προσχολική αγωγή, όμως φέτος βρήκε τη λύση με τα κοντέινερ με την ανησυχία των γονέων να είναι μεγάλη.

«Οι υπάρχουσες δομές στο Δήμο μας δεν αρκούν για να εφαρμοστεί η προσχολική αγωγή», δήλωσε ο Κώστας Γιαννόπουλος, πατέρας μαθήτριας.

«Ο χώρος είναι άκρως ακατάλληλος. Τα παιδιά είναι αρκετά που πρέπει να έρθουν και να στεγαστούν σε αυτά τα υποτιθέμενα κτίρια», ανέφερε η Πόπη Μακρυγιάννη, μητέρα μαθητή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Βραχιολάκι» από σήμερα στο ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι» – Σε εφαρμογή στο «Γεννηματάς» μέχρι τα τέλη Ιουνίου
Το σύστημα ιχνηλάτησης με «βραχιολάκι» είναι προγραμματισμένο να επεκταθεί σε επιπλέον 14 δημόσια νοσοκομεία έως τα μέσα Ιουλίου και σε συνολικά 100 έως τον Ιανουάριο του 2026.
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
12 συλλήψεις οπαδών για διακίνηση ναρκωτικών, βία, ληστεία και εκρηκτικά
Οι συλληφθέντες εκτός από τις υποθέσεις ναρκωτικών κατηγορούνται για πρόκληση σωματικών βλαβών, αρπαγή, απειλή, ληστεία, έκρηξη και κατοχή εκρηκτικών υλών, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητισμού
Ένα περιπολικό