Ελλάδα

Η εθνική στρατηγική της Ελλάδας πίσω από την “τουρκική ένωση της Θράκης”

Το ζήτημα της μουσουλμανικής μειονότητας της Δ. Θράκης είναι ένα πολύ ευαίσθητο εθνικό θέμα, σε μια γεωγραφική περιοχή της χώρας μας με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τεράστια γεωπολιτική σημασία.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Κάναμε τραμπάλα με τον γιο και την κόρη μου και ξαφνικά έπεσε το δέντρο» λέει η μητέρα για το ατύχημα σε παιδική χαρά στην Καλαμαριά
«Έχει δοθεί εντολή για την άμεση και πλήρη διερεύνηση των συνθηκών της πτώσης του δέντρου» τονίζει η δήμαρχος Καλαμαριάς, Χρύσα Αράπογλου
Δέντρο έπεσε και τραυμάτισε μητέρα και τον 17 μηνών γιο της σε παιδική χαρά στην Καλαμαριά
Άδωνις Γεωργιάδης: Το ιατρείο στο Κολωνάκι λειτουργούσε εδώ και 15 χρόνια – Θα απαγορεύσω τις παραπλανητικές διαφημίσεις για «εναλλακτικές θεραπείες»
«Στο τέλος της ημέρας πρέπει και ο καθένας μας να προστατεύσει τον εαυτό του από τις επικίνδυνες ανοησίες, το Κράτος δεν μπορεί να είναι παντού»
Αδωνις Γεωργιαδης 25