Πέμπτη, 29 Φεβ.
17oC Αθήνα

Έτρεχε στην Αθηνών – Θεσσαλονίκης με 250 χιλιόμετρα! Βίντεο με ταχύτητες που ζαλίζουν σε κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας

Έτρεχε στην Αθηνών – Θεσσαλονίκης με 250 χιλιόμετρα! Βίντεο με ταχύτητες που ζαλίζουν σε κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας

Μια ανάρτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου, δείχνει έναν οδηγό να τρέχει με 251 χιλιόμετρα την ώρα στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, αλλά και άλλους οδηγούς που έχουν πιάσει τα ραντάρ της τροχαίας να τρέχουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην Λεωφόρο Συγγρού και αλλού. 

Στην ανάρτησή του που συνοδεύεται από τα βίντεο των παραβατών και τις ταχύτητες που είχαν αναπτύξει αναφέρει, ο Γιάννης Οικονόμου αναφέρει πως ο οδηγός που έτρεχε με πάνω από 250 χλμ, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.

«Η οδική ασφάλεια είναι δείκτης σεβασμού στη ζωή και η τήρηση του ΚΟΚ μέτρο του σεβασμού στον συνάνθρωπό μας. Η ΕΛΑΣ πραγματοποιεί συνεχείς και ενδελεχείς ελέγχους, με σκοπό την προστασία οδηγών και πεζών. Σε πρόσφατους ελέγχους εντοπίστηκε οδηγός να κινείται με ταχύτητα 250 χλμ/ώρα. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο. Οι προβλεπόμενες κυρώσεις επιβλήθηκαν και στους υπόλοιπους παραβάτες. Η ρητή εντολή στην ΕΛ.ΑΣ. είναι αυτή της μηδενικής ανοχής στην παραβίαση του ΚΟΚ και σε κάθε μορφή παραβατικότητας. Οι έλεγχοι αυξάνονται συνεχώς και ομοίως και οι βεβαιωμένες παραβάσεις».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις