Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Έτσι με απείλησαν οι ληστές με το σίδερο – Λεπτό προς λεπτό η συγκλονιστική αφήγηση της ιδιοκτήτριας της βίλας στην Πεύκη – VIDEO

Έτσι με απείλησαν οι ληστές με το σίδερο – Λεπτό προς λεπτό η συγκλονιστική αφήγηση της ιδιοκτήτριας της βίλας στην Πεύκη – VIDEO

– “Τράβηξαν εμένα και την 12χρονη κόρη μου από το κρεββάτι και μας έδεσαν με ταινίες”
– “Μας βούλωσαν το στόμα για να μην ουρλιάξουμε”
– “Με χτύπησαν στο πρόσωπο και μου έλεγαν οτι θα μου σπάσουν τα δάχτυλα”
– Το παιδί φώναζε “μην  πειράξετε τη μαμά μου”
– Λεπτό προς λεπτό οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια των ληστών με το σίδερο η ιδιοκτήτρια της βίλας στην Πεύκη
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ VIDEO ΣΤΟ NEWSIT

Το νέο θύμα των αδίστακτων ληστών με το σίδερο ειναι μια νεαρή, όμορφη γυναίκα, ιδιοκτήτρια ινστιτούτου σολάριουμ.
Η Νάνσυ Σαγκιώτη λίγες μόνο ώρες μετά τον εφιάλτη που έζησε εκεινη και η 12χρονη κόρη της στα χέρια των κακοποιών βρήκε το θάρρος να περιγράψει στην κάμερα τις τραγικές στιγμές της ληστείας.

Λεπτό προς λεπτό η συγκλονιστική αφήγηση του θύματος των ληστών με το σίδερο

“Στις 4.00 τα ξημερώματα μπήκαν στο δωμάτιο μου 2 ληστές με μάσκες” λέει στην κάμερα του Newsit η νεαρή γυναίκα και συνεχίζει “φορούσαν δηλαδή μαντήλια και σκουφιά. Εγώ ξύπνησα αμέσως ενώ δίπλα μου βρισκοταν η 12χρονη κόρη μου με την οποία κοιμάμαι. Μας βουλωσαν τα στόματα για να μην ουρλιάξουμε και εγώ φοβήθηκα να μην πειράξουν το παιδί μου.

Μας τράβηξαν από το κρεββάτι, μας έδεσαν τα χέρια και τα πόδια με ταινίες, ήμασταν δηλαδή σε εμβρυϊκή στάση.
Αυτό που τους ενδιέφερε ήταν που εχω χρήματα και κοσμήματα. Εκείνη την ώρα έφαγα μια στο πρόσωπο, κοντά στα χείλη αλλά δεν έπαθα τίποτα. Χτύπησαν και τη φίλη μου, που φιλοξενώ αυτές τις ημέρες και κοιμόταν στο σαλόνι.

“Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι να βάζει συναγερμούς, εγώ αν και έχω συναγερμό δεν τον είχα ενεργοποιήσει” λέει το θύμα των ληστών

Συνολικά οι ληστές ήταν πέντε. Έδεσαν και το παιδί μου που φώναζε “μην κάνετε κακό στη μαμά μου”.
Μετά ήρθαν με το σίδερο που πήραν από το υπόγειο και μας απειλούσαν οτι θα μας κάψουν. Δε ξέρω αν το είχαν βάλει στην πρίζα γιαιτί δε βλέπαμε τίποτα. Μετά μου έλεγαν πως θα μου σπάσουν τα δάχτυλα. Έπιασαν το χέρι μου και έκαναν πως μου γυρνάνε τα δάχτυλα.

Μιάμιση ώρα μετά έφυγαν από το σπίτι ανενόχλητοι αφού πήραν χρήματα και κοσμήματα. Ακόμη δεν ξέρω από που μπήκαν. Η πόρτα δεν είναι παραβιασμένη. Η αστυνομία λέει οτι δυσκολα θα μπήκαν από την κεντρική πόρτα γιατί είναι ασφαλείας. Ισως είχαν πασπαρτού” είπε τέλος η Νάνσυ Σαγκιώτη.

Δείτε όλη τη συγκλονιστική συνέντευξη του θύματος των ληστών με το σίδερο

Οι υποψίες πάντως της ιδιοκτήτριας στρέφονται σε μια Γεωργιανή οικιακή βοηθό που απασχολούσε για 7 μήνες και την οποία απέλυσε γιατί αντιλήφθηκε οτι την έκλεβε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους τα στοιχεία της εν λόγω γυναίκας προκειμένου να την εντοπισουν και να της πάρουν κατάθεση.

Πάντως από την αστυνομία δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί εάν πρόκειται για τη συμμορία με το σίδερο ή για μιμητές τους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε