Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Έτσι σχολιάζουν στα social media το ρεβεγιόν του Hilton

Έτσι σχολιάζουν στα social media το ρεβεγιόν του Hilton

Πολλά σχόλια έχει προκαλέσει και στο διαδίκτυο η απόφαση του ξενοδοχείου Hilton να… προσφέρει  εν μέσω lockdown, ρεβεγιόν σε όσους κλείσουν δωμάτιο τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο. 

Το θέμα που ανέδειξε το newsit.gr έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις με τους επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης να καταγγέλουν πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού, αλλά και τους αρμόδιους φορείς να αναφέρουν ότι δεν θα επιτρέψουν να γίνουν ρεβεγιόν σε ξενοδοχεία.  

Την ίδια ώρα ειρωνικά –  περιπτεκτικα και όχι μόνο σχόλια των χρηστών στα social media δίνουν και παίρνουν. Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν μπει στο προφίλ του Hilton στο Facebook όπου διαφημίζεται η εορταστική προσφορά  και σχολιάζουν δηλώνοντας και αντίθετοι στο ρεβεγιόν την ώρα που η εστίαση είναι κλειστή. 

Click4More Ρεβεγιόν διαφημίζει το ξενοδοχείο Hilton αρκεί να κλείσετε δωμάτιο – Αντίδραση στον χώρο της εστίασης

«Ντροπή σας. Απαράδεκτη ενέργεια και στρέβλωση του ανταγωνισμού», αναφέρει μια χρήστης, ενώ κάποιος άλλος επισημαίνει: «Παιδιά όλα καλά κι όλα ωραία που προσφέρει αυτό το ξενοδοχείο κόσμημα για την Αθήνα μας…Όμως ενημερώστε τη διεύθυνση του ξενοδοχείου ότι είμαστε σε καραντίνα».  

Με δόση  χιούμορ κάποιοι  ρωτούν «Για ξενοδοχείο τι κωδικό βάζεις;» και «Ποιο sms στέλνω για να έρθω από το σπίτι μου μέχρι εκεί;»  για να πάρουν την απάντηση ενός χρήστη ο οποίος τους ενημερώνει:» Κωδικός μετακίνησης νούμερο 7…πάω για ρεβεγιόν και διαμονή στο Hilton». Και είναι και κάποιοι οι οποίοι ενθουσιάζονται με την ιδέα.

      

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις