Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ρεβεγιόν διαφημίζει το ξενοδοχείο Hilton αρκεί να κλείσετε δωμάτιο – Αντίδραση στον χώρο της εστίασης

Ρεβεγιόν διαφημίζει το ξενοδοχείο Hilton αρκεί να κλείσετε δωμάτιο – Αντίδραση στον χώρο της εστίασης

Παράθυρο για ρεβεγιόν από το μεγάλο κεντρικό ξενοδοχείο. Στο site του διαφημίζει προσφορά για τις γιορτές με εορταστικό μενού και με ένα από τα εμβληματικά του μπαρ ρέστοραν ανοικτό.

Μπροστά σε ένα φαινόμενο αθέμιτου ανταγωνισμού βρίσκονται όπως καταγγέλουν οι επαγγελματίες της εστίασης με πρωταγωνιστή ένα μεγάλο ξενοδοχείο της Αθήνας το οποίο διαφημίζει για τις ημέρες των γιορτών διαμονή στο ξενοδοχείο αλλά όχι μόνο αυτό. Διαφημίζει ρεβεγιόν την ώρα που η εστίαση είναι κλειστή.

Το newsit.gr έψαξε και βρήκε ότι πρόκειται για το ξενοδοχείο Hilton το οποίο όπως αναφέρει στην σελίδα του από τις 18 Δεκεμβρίου το Galaxy θα είναι ανοιχτό από τη 1:00 το μεσημέρι έως  τις 10:00 το βράδυ και θα σερβίρει μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο στους διαμένοντες στο ξενοδοχείο.

Με άλλα λόγια με έναν καθ’ όλα νόμιμο τρόπο το ξενοδοχείο καλεί τους πελάτες του να κλείσουν δωμάτιο στο ξενοδοχείο το οποίο δεν είναι κάτι που απαγορεύεται προκειμένου να απολαύσουν ένα εορταστικό δείπνο τις ημέρες των εορτών.

Αναφέρει επίσης: «Η εκπληκτική προσφορά διαμονής με ημιδιατροφή ισχύει έως τις 10 Ιανουαρίου 2021 και περιλαμβάνει ειδικές τιμές για σουίτες και για οικογένειες. Την Παραμονή και ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, το ξενοδοχείο θα προσφέρει εορταστικό μενού στους διαμένοντες του ξενοδοχείου με επιπλέον χρέωση». 

Σύμφωνα με τον γ.γ. του υπουργείου Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτη Σταμπουλίδη αναφέρεται ρητά στην ΚΥΑ ότι απαγορεύονται τέτοιου τύπου δεξιώσεις και συναθροίσεις στα ξενοδοχεία. Έχει μείνει ανοικτή η εστίαση μόνο και μόνο για να εξυπηρετηθούν οι διαμένοντες. Άρα ρεβεγιόν στα ξενοδοχεία δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψουμε να γίνονται.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις