Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Eurovision: Το βίντεο – μαχαιριά για την Ελένη Φουρέιρα που έβαλε… Fuego στην σκηνή! [vids, pics]

Eurovision
Φωτογραφία από: Youtube

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν καταπληκτική στον τελικό της Eurovision, ωστόσο είδε την εκκεντρική Netta, του Ισραήλ να παίρνει την πρώτη θέση. Δύο βίντεο αποτυπώνουν το απόλυτο κοντράστ…

Την δεύτερη θέση στον 63ο τελικό της Eurovision κατέκτησε η Ελένη Φουρέιρα, εκπροσωπώντας την Κύπρο.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια πραγματοποίησε μια συγκλονιστική εμφάνιση και έβαλε στην σκηνή… αυτό που λέει το τραγούδι της! Fuego, δηλαδή φωτιά!

Οι εταιρείες στοιχημάτων την “έδιναν” ως πρώτο φαβορί πριν τον τελικό. Την πρωτιά στα προγνωστικά είχε πάρει από την Netta, του Ισραήλ, η οποία με μια επίσης πολύ δυναμική εμφάνιση, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τελικά την πρωτιά.

Ήταν, πάντως, δύο οι πιο “δυνατές” στιγμές της χθεσινής βραδιάς, στην Λισαβόνα. Δυο στιγμές της βραδιάς που αποτυπώνουν την απόλυτη αντίθεση συναισθημάτων.

Που αποτυπώνουν το… ζενίθ και το ναδίρ για την Ελένη Φουρέιρα.

Η… απογείωση!

Όπου ζενίθ, βάλτε την “εκρηκτική” εμφάνιση της τραγουδίστριας, η οποία με τις χορευτικές της κινήσεις και το “δυνατό” της τραγούδι, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις ανεβαίνοντας στην σκηνή.

Δείτε το βίντεο

Η… απότομη προσγείωση

Ποιο ήταν το… ναδίρ; Μα φυσικά η στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων. Οι διοργανωτές… προειδοποιούν πως θα ανακοινώσουν ποιος παίρνει την δεύτερη υψηλότερη βαθμολογία από το κοινό.

Τελικά ανακοινώνουν… Κύπρο! Που σημαίνει αυτομάτως πως το Ισραήλ παίρνει την πρωτιά στις ψήφους του κοινού και κατ’ επέκταση την… κούπα.

Η Ελένη Φουρέιρα έχει συγκινηθεί καθώς μπορεί να έχασε την νίκη, ωστόσο η εμφάνισή της και η δεύτερη θέση έγραψαν ιστορία.

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση

Δείτε βίντεο με τα highlights του τελικού της Eurovision

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις