Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Έβρος: Ο νέος «σερίφης» που έψαχνε η αστυνομία εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του στην Ασφάλεια

Έβρος: Ο νέος «σερίφης» που έψαχνε η αστυνομία εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του στην Ασφάλεια

Στην Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης μαζί με το δικηγόρο του εμφανίστηκε ο νέος «σερίφης» του Έβρου που είχε συλλάβει μετανάστες.

Ο συγκεκριμένος άνδρας παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης έχοντας στο πλευρό του το δικηγόρο του. Είχε «συλλάβει» και αυτός μετανάστες ανεβάζοντας το βίντεο στο διαδίκτυο με την αστυνομία στον Έβρο να τον αναζητά, αφού πρώτα τον είχε ταυτοποιήσει.

Για το περιστατικό είχε ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε την διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Ο συγκεκριμένος άνδρας σε ένα άνευ προηγουμένου ρατσιστικό παραλήρημα είχε αιχμαλωτίσει 4 μετανάστες, τους οποίους αποκαλούσε  «επενδυτές».

Ένας από τους μετανάστες φαίνεται να είναι τραυματισμένος και να πονά. Στον βίντεο ο σερίφης αναφέρει πως δε μπορεί να βρει την αστυνομία στο τηλέφωνο. Δεν δίστασε να τα βάλει με το στρατό και την Πυροσβεστική, λέγοντας πως ενώ καίγεται ο τόπος αυτοί… κάθονται.

«Άλλους τέσσερις, άλλους τέσσερις καλούς επενδυτές… Βλέπετε; Μέρα μεσημέρι. Πού είναι οι Αρχές; Πού είναι οι Αρχές; Πού είναι οι Αρχές; Άλλους τέσσερις επενδυτές. Παίρνουμε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν βγάζει δίκτυο. Δεν βγάζει δίκτυο. Άλλοι τέσσερις επενδυτές. Καίγεται εδώ, καίγεται ο τόπος καίγεται. Κι είδαμε ο στρατός κι η πυροσβεστική καθόταν. Επάνω καίγονται οι κορυφές και δεν έρχεται ούτε αεροπλάνο να τα σβήσει. Τι γίνεται ρε παιδιά; Τι γίνεται ρε παιδιά; Άλλους τέσσερις επενδυτές εδώ. Τι κάνουμε;» αναφέρει στο βίντεο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις