Ελλάδα

Έβρος: Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής παράτυπων μεταναστών

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αλλοδαπός διακινητής συνελήφθη χθες σε επαρχιακή οδό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης. Ο διακινητής προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, αστυνομικοί συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή στον Έβρο, όταν τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας δέκα μη νόμιμους μετανάστες.

Ο δράστης αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα ενώ στη συνέχεια το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Ο ίδιος επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει, αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψή του.

Το όχημα έχει δηλωθεί πως εκλάπη την 13 Ιουλίου 2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, ενώ έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας. Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δολοφονία Αλέξανδρου Δασκαλάκη: Προφυλακίστηκε και ο 57χρονος κτηνοτρόφος
Βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι την έκδοση της απόφασης του Δικαστικού Συμβουλίου Ηρακλείου, το οποίο κλήθηκε να αποφασίσει για την ποινική του μεταχείριση μετά από διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα
Δολοφονία Αλέξανδρου Δασκαλάκη: Προφυλακίστηκε και ο 57χρονος κτηνοτρόφος
Μπόρες και υψηλές θερμοκρασίες όλη την εβδομάδα - Το ευεργετικό μελτέμι και η συμβολή του στις ελληνικές θάλασσες
Το μελτέμι συμβάλλει στο να διατηρούνται πιο χαμηλές οι θερμοκρασίες στη θάλασσα, ιδιαίτερα στο Αιγαίο και στις Κυκλάδες, ενώ ευνοεί τα ψυχρότερα και πιο θρεπτικά νερά
Μπόρα