Ελλάδα

Έβρος: Χημικά και δακρυγόνα ρίχνουν οι Τούρκοι στις Καστανιές

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επικίνδυνα “παιχνίδια” από την τουρκική στρατοχωροφυλακή που προχώρησε σε νέα επεισόδια στις Καστανιές.

Σε εξέλιξη ρίψη μεγάλου αριθμού δακρυγόνων από την τουρκική πλευρά εναντίον των Ελλήνων στρατιωτών.

Όπως φαίνεται και στα παρακάτω βίντεο, Τούρκοι αστυνομικοί, σε οργανωμένη στοίχιση και με κατάλληλο εξοπλισμό, εκτοξεύουν χημικά προς την ελληνική πλευρά.

Κοντά στις Καστανιές, έχουν ξεσπάσει μικρές εστίες φωτιάς, αφού λίγες δεκάδες πλησίασαν τον φράχτη. Σύμφωνα με αξιωματικούς που βρίσκονται στο σημείο, οι Τούρκοι στήνουν προβοκάτσια, καθώς βάζουν μόνοι τους φωτιές και κατηγορούν την Ελλάδα.

Πηγή: grtimes.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας για το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα: Ξέρουμε τι είναι και τι περιέχει και δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε
«Δημιουργούμε τις δυνατότητες για να μπορεί η πατρίδα μας να παράγει και να μπορεί να εξοπλίζει το Πολεμικό της Ναυτικό με τα πιο εξελιγμένα drones και antidrones συστήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή»
Drone 34
Θωρακίζεται το Πρωτοδικείο Αθηνών – Αποκλειστικά από 2 φυλάκια με μηχανήματα X-rays η είσοδος από τη Δευτέρα 
Η είσοδος της οδού Δέγλερη θα είναι μόνο για δικηγόρους και δικαστικούς υπαλλήλους, ενώ το φυλάκιο της οδού Λουκάρεως θα είναι ανοιχτό για όλους, αλλά θα δίνεται προτεραιότητα σε δικηγόρους
Πρωτοδικείο 23