Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

«Έχεις Βαφτιστήρι!»: Φέτος το Πάσχα κάνε ένα ταξίδι προσφοράς και στήριξε τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

«Έχεις Βαφτιστήρι!»: Φέτος το Πάσχα κάνε ένα ταξίδι προσφοράς και στήριξε τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

Με το σύνθημα «Έχεις Βαφτιστήρι!» σε προσκαλούμε φέτος το Πάσχα να κάνεις ένα ταξίδι προσφοράς στηρίζοντας τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Με μια δωρεά σου βοηθάς να πραγματοποιήσουμε τις ευχές των παιδιών μας στα Σπίτια Φιλοξενίας σε όλη την Ελλάδα, και τα παιδιά ευάλωτων οικογενειών στα προγράμματα κοινότητας στον Κολωνό.

Γιατί να βοηθήσω;

Στα 7 Σπίτια Φιλοξενίας της Κιβωτού του Κόσμου φιλοξενούνται παιδιά που απομακρύνονται από την βιολογική τους οικογένεια από τον εισαγγελέα. Τα παιδιά μεγαλώνουν στην Κιβωτό του Κόσμου και έχουν πολλές ανάγκες, όπως όλα τα παιδιά του κόσμου!

Φέτος το Πάσχα, κάνε ένα ταξίδι προσφοράς και βοήθησε να πραγματοποιηθούν οι ευχές των παιδιών της Κιβωτού για σοκολατένιες λιχουδιές, λαμπάδες, καινούρια αθλητικά παπούτσια και πασχαλινά γεύματα σε όλη την Ελλάδα.

Πώς μπορώ να βοηθήσω;

  • Μπες στο ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ στο siteτης Κιβωτού www.kivotostoukosmou.org και επίλεξε το ποσό που σε ενδιαφέρει και τον τρόπο δωρεάς. Ενδεικτικά, με τις παρακάτω δωρεές προσφέρεις:

Με δωρεά 10€ προσφέρεις ένα σοκολατένιο γλύκισμα

Με δωρεά 25€ προσφέρεις μια γιορτινή λαμπάδα

Με δωρεά 50€ προσφέρεις προϊόντα για το πασχαλινό τραπέζι

Με δωρεά 100€ προσφέρεις ένα ολοκαίνουριο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια

Άλλο ποσό που επιθυμείς

  • Κάλεσε ή στείλε τη λέξη «Βαφτιστήρι» στο 19828 για να στηρίξεις την Πασχαλινή μας εκστρατεία (με χρέωση 2,73€ ανά sms και 2,60€ ανά κλήση)
  • Μοιράσου την εκστρατεία μας στο Facebook, το Instagram και το LinkedΙn και δώσε έμπνευση σε φίλους και γνωστούς για να προσφέρουν κι εκείνοι.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις