Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ευαγγελισμός: Καλούδια «ευγνωμοσύνης» στους εργαζόμενους από την πρεσβεία του Βελγίου

Ευαγγελισμός: Καλούδια «ευγνωμοσύνης» στους εργαζόμενους από την πρεσβεία του Βελγίου

Υπόκλιση! 2.000 βάφλες και 10 κιλά σοκολατάκια προσέφερε η πρεσβεία του Βελγίου στους εργαζόμενους στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Ήταν μια κίνηση για να εκφραστεί η ευγνωμοσύνη και η εκτίμηση στον αγώνα και τη σκληρή δουλειά τους εν μέσω της πανδημίας.

«Πρόκειται για μια συμβολική χειρονομία», ανέφερε σε γραπτή δήλωσή της για την προσφορά στον Ευαγγελισμό η πρεσβευτής του Βελγίου στην Ελλάδα Φρανζουάζ Γκουστίν.

Σημειώνει πως «είναι σημαντικό να εκφράσουμε τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, οι οποίοι έχουν υποστεί μεγάλη πίεση για περισσότερο από ένα χρόνο».

Επίσης, επεσήμανε πως σήμερα, (24.03.2021) παραμονή του εορτασμού των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, που οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης μάχονται να σώσουν τις ζωές των ανθρώπων, ήταν η κατάλληλη περίσταση γι’ αυτή τη συμβολική χειρονομία.

Παράλληλα, η πρέσβης του Βελγίου τονίζει πως «ήταν σήμερα ευκαιρία να γιορτάσουμε την 140η επέτειο για την τοποθέτηση του θεμέλιου λίθου για την οικοδόμηση του νοσοκομείου Ευαγγελισμού που, χάρη στην αφοσίωση του προσωπικού του, έχει μετατραπεί σε πραγματικό κέντρο αναφοράς υγειονομικής περίθαλψης».

«Σε αυτήν την πανδημία της COVID-19 χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ τη βοήθεια και την εμπειρία των εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, οι οποίοι αγωνίζονται για όλους μας. Βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και αντιμετωπίζουν τη σκληρή πραγματικότητα της πανδημίας σε καθημερινή βάση. Ως εκ τούτου, η πρεσβεία του Βελγίου αποφάσισε να υποστηρίξει το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Αθήνα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η βελγική πρεσβεία στην Ελλάδα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις