Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

ΕΥΔΑΠ: Δεν υπάρχει ανάγκη για ουρές! Πως μπορείτε να πληρώνετε λογαριασμούς

ΕΥΔΑΠ: Δεν υπάρχει ανάγκη για ουρές! Πως μπορείτε να πληρώνετε λογαριασμούς

Μετά τις εικόνες με τις ουρές… πολλών μέτρων που σχηματίστηκαν το πρωί της Τρίτης (05.05.2020) στα κεντρικά της ΕΥΔΑΠ στην Ομόνοια, η εταιρία υπενθυμίζει τους πελάτες της πως διακοπές νερού δεν γίνονται και άρα δεν υπάρχει λόγος να φοβούνται αν δεν πληρώσουν εγκαίρως το λογαριασμό τους.

Από χθες (04.05.2020) όταν άνοιξαν ξανά τα ταμεία της ΕΥΔΑΠ παρατηρήθηκε μεγάλη προσέλευση κοινοί. Η εταιρία, αφού ευχαριστεί τους πελάτες της για τη συνέπεια στην πληρωμή του λογαριασμού, τους δίνει εναλλακτικές για το πως μπορούν να πληρώνουν χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνουν στα γραφεία της.

Click4more Ουρές στην ΕΥΔΑΠ για τους λογαριασμούς – Υπουργείο: «Δεν θα κοπεί σε κανέναν το νερό»

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, τα ταμεία της ΕΥΔΑΠ λειτουργούν με βάση τις οδηγίες που έχουν δοθεί για να διασφαλιστεί η προστασία και των πελατών και των εργαζομένων, δηλαδή: τήρηση μέγιστου αριθμού εισερχομένων ανά χώρο, θερμομέτρηση κατά την είσοδο, κλπ.

Η ΕΥΔΑΠ τονίζει πως καμία διακοπή υδροδότησης δεν γίνεται κατά την τρέχουσα περίοδο, λόγω μη εξόφλησης λογαριασμού.

Και συστήνει στους πελάτες της να εξοφλούν τον λογαριασμό τους μέσω:

Του www.eydap.gr για την πληρωμή λογαριασμών με χρήση χρεωστικής, πιστωτικής, ή προπληρωμένης κάρτας των συνεργαζόμενων Τραπεζών, χωρίς χρέωση προμήθειας.

Των ATMs, αυτόματων μηχανημάτων, πάγιας εντολής, web banking συνεργαζόμενων Τραπεζών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις