Ελλάδα

ΕΥΔΑΠ: Διακοπή νερού στο Πέραμα από το βράδυ

Πτώση πίεσης έως διακοπή νερού θα σημειωθεί από σήμερα (30.09.2019) έως αύριο το πρωί στο Πέραμα, ανακοίνωσε η ΕΥΔΑΠ.

Αιτία της διακοπής ρεύματος θα είναι οι προγραμματισμένες εργασίες σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης.

Οι εργασίες εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν από τις 23.00 το βράδυ της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου έως τις 09.00 το πρωί της Τρίτης 1 Οκτωβρίου.

Η ΕΥΔΑΠ σημειώνει ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λασποβροχές και αφρικανική σκόνη σφυροκοπούν την χώρα μέχρι την Πέμπτη - Ο χάρτης με τις «επικίνδυνες» περιοχές
Με τι καιρό θα πετάξουμε τον σταυρό - Ενισχυμένοι νοτιάδες μέχρι και την Πέμπτη, πριν πέσει ξανά η θερμοκρασία - Η πρόγνωση του meteo.gr και η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλα
Αφρικανική σκόνη
Γιώργος Αυτιάς για τον θάνατο του Γιώργου Παπαδάκη: Καλό ταξίδι, πάντα θα σε ευχαριστώ και θα σε ευγνωμονώ
«Η ευγνωμοσύνη απέναντί του είναι τεράστια. Μπορεί κάποιος να έχει τελειώσει πανεπιστήμια, να έχει πτυχία, αλλά είναι δύσκολο να γίνει άνθρωπος της διπλανής πόρτας»
Ο Γιώργος Αυτιάς
Γιώργος Παπαδάκης: Λουλούδια και κεριά στο γραφείο του στον ΑΝΤ1 – Η συγκινητική εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα
Οι άγνωστες ιστορίες από την φιλία τους και η αναφορά στην στεναχώρια που μπορεί να ένιωθε ο Γιώργος Παπαδάκης από τη στιγμή που έκλεισε τον κύκλο του «Καλημέρα Ελλάδα»
Λουλούδια