Ελλάδα

ΕΥΔΑΠ: Διακοπή νερού στο Πέραμα από το βράδυ

Πτώση πίεσης έως διακοπή νερού θα σημειωθεί από σήμερα (30.09.2019) έως αύριο το πρωί στο Πέραμα, ανακοίνωσε η ΕΥΔΑΠ.

Αιτία της διακοπής ρεύματος θα είναι οι προγραμματισμένες εργασίες σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης.

Οι εργασίες εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν από τις 23.00 το βράδυ της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου έως τις 09.00 το πρωί της Τρίτης 1 Οκτωβρίου.

Η ΕΥΔΑΠ σημειώνει ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η εντυπωσιακή άφιξη του Νικόλαου Ντε Γκρες στη Λήμνο - Έφτασε με φουσκωτό ομάδας εθελοντών
Η παρουσία του Νικόλαου Ντε Γκρες και άλλων εθελοντών της αποστολής εντάσσεται σε συντονισμένες δράσεις που προσφέρουν υπηρεσίες και στήριξη στους κατοίκους ακριτικών περιοχών
Ο Νικόλαος Ντε Γκρες στη Λήμνο