Ελλάδα

ΕΥΔΑΠ: Διακοπή νερού στο Πέραμα από το βράδυ

Πτώση πίεσης έως διακοπή νερού θα σημειωθεί από σήμερα (30.09.2019) έως αύριο το πρωί στο Πέραμα, ανακοίνωσε η ΕΥΔΑΠ.

Αιτία της διακοπής ρεύματος θα είναι οι προγραμματισμένες εργασίες σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης.

Οι εργασίες εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν από τις 23.00 το βράδυ της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου έως τις 09.00 το πρωί της Τρίτης 1 Οκτωβρίου.

Η ΕΥΔΑΠ σημειώνει ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο πατέρας του είχε σκοτωθεί στον ίδιο δρόμο στη Ρουμανία» συγκλονίζει η θεία του Δημήτρη Μαρωνίτη που «έφυγε» στο τροχαίο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ
«Στον ίδιο δρόμο που σκοτώθηκε ο πατέρας του σκοτώθηκε και το παιδί μας» αποκαλύπτει στο newsit.gr η θεία του 27χρονου οπαδού του «Δικεφάλου του Βορρά»
Δημήτρης Μαρωνίτης
Δένδιας: Ανανεώνεται η αμυντική συμφωνία αμοιβαίας στρατιωτικής συνδρομής με την Γαλλία
«Η φρεγάτα «Κίμων» αποτελεί το επιστέγασμα της εμβληματικής μας συνεργασίας. Μετά τις αναβαθμίσεις που προγραμματίζουμε, οι φρεγάτες αυτές θα φέρουν στρατηγικά όπλα», ανέφερε ο Έλληνας υπουργός Άμυνας
Ο Νίκος Δένδιας με την υπουργό Άμυνας της Γαλλίας Κατρίν Βοτρίν