Ελλάδα

Εύη Βατίδου: Καρέ καρέ το επεισόδιο με τον 59χρονο οδηγό της μηχανής στη Γλυφάδα

Βίντεο ντοκουμέντο όπου καταγράφονται λεπτό προς λεπτό όσα συνέβησαν με τον οδηγό της μηχανής στη Γλυφάδα τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου (11.11.23) και οδήγησαν στη σύλληψη της Εύης Βατίδου, η οποία μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, έφερε στη δημοσιότητα το T-live.

Στο βίντεο καταγράφονται καρέ καρέ όσα ακολούθησαν από τη στιγμή που ο 59χρονος οδηγός της μηχανής, με την 57χρονη στο πίσω κάθισμα, πλησιάζει το αυτοκίνητο της Εύης Βατίδου.

Όλα ξεκίνησαν 25 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Το γκρι τζιπ της Εύης Βατίδου διασχίζει την οδό Γούναρη όταν η μηχανή με τους δύο επιβαίνοντες την προσπερνά. Το γνωστό μοντέλο, έχοντας βγάλει αλάρμ, σταματάει στα δεξιά του δρόμου. Ταυτόχρονα, σταματάει και η μοτοσικλέτα. Ο οδηγός της γυρνάει να κοιτάξει πίσω, προς το μέρος της Εύης Βατίδου, πιθανότατα για να βεβαιωθεί ότι έχει σταματήσει.

O 59χρονος και η 57χρονη σύντροφός του κατεβαίνουν από τη μηχανή και βγάζουν τα κράνη. Ο οδηγός κρατώντας το κράνος στο δεξί χέρι, κατευθύνεται στο αυτοκίνητο της Εύης Βατίδου. Στέκεται στο παράθυρο της Εύης Βατίδου. 

 

Όπως καταγράφεται στο βίντεο ντοκουμέντο, το φλας που είναι ενσωματωμένο στον καθρέφτη του τζιπ αναβοσβήνει. Η 57χρονη κατευθύνεται προς το τζιπ. Ο οδηγός της μηχανής  εξακολουθεί να στέκεται στο παράθυρο του αυτοκινήτου της Εύης Βατίδου. Το φλας στον καθρέφτη συνεχίζει να αναβοσβήνει και ξαφνικά σταματά. Είναι η στιγμή που ο 59χρονος φέρεται να χτυπάει με το κράνος του τον καθρέφτη στο αυτοκίνητο της Εύης Βατίδου, το κράνος του πέφτει και σκύβει να το μαζέψει, με τη σύντροφό του να παρακολουθεί τα όσα διαδραματίζονται.

Αμέσως μετά οι δύο επιβαίνοντες της μηχανής απομακρύνονται από το τζιπ. Η 57χρονη βάζει το κράνος ενώ ο 59χρονος το κρατά στο χέρι. Ανεβαίνουν στη μηχανή και αποχωρούν από το σημείο,  με την Εύη Βατίδου να τους ακολουθεί από πίσω.

Όπως φαίνεται στο βίντεο- ντοκουμέντο της εκπομπής, κατά την αποχώρηση του τζιπ της Εύης Βατίδου, το δεξί φλας εξακολουθεί να αναβοσβήνει σε αντίθεση με το αριστερό που έχει σταματήσει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθησαν οι δύο δράστες της δολοφονίας του 31χρονου Ουκρανού στον Άγιο Παντελεήμονα - Αθώος ο 48χρονος συγκάτοικος
Οι δράστες έδεσαν τον 48χρονο και του προκάλεσαν σοβαρά τραύματα απο αιχμηρό αντικείμενο, ενώ ακινητοποίησαν και τον 31χρονο ,στον οποίο προκάλεσαν θανάσιμα τραύματα
Ο 48χρονος συγκάτοικος του 31χρονου θύματος
Τρόμος στα Χανιά: Μπαλκόνι 4ου ορόφου κατέρρευσε στη μέση του δρόμου – Διασκορπίστηκαν παντού συντρίμμια από τσιμέντο
Από απίστευτη τύχη τα συντρίμμια δεν έπεσαν σε κάποιον πεζό ή διερχόμενο όχημα, αλλά προκάλεσαν ζημιές σε σταθμευμένες μηχανές, σε ένα σταθμευμένο όχημα και σε κατάστημα που βρίσκεται στο ισόγειο
Χανιά
Οι αρχές ταυτοποίησαν τον άνθρωπο που έβαλε βόμβα στο σπίτι πριν το μακελειό στα Βορίζια - «Δεν πυροβόλησα» λέει ο 48χρονος συλληφθείς
Δύο παράλληλες έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη στα Βορίζια - Οι αρχές είναι κοντά σε κατασκευαστή και βομβιστή, ερευνώνται όλοι για την ανταλλαγή πυρών
Βορίζια
11