Ελλάδα

Εύη Βατίδου: Καρέ καρέ το επεισόδιο με τον 59χρονο οδηγό της μηχανής στη Γλυφάδα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Βίντεο ντοκουμέντο όπου καταγράφονται λεπτό προς λεπτό όσα συνέβησαν με τον οδηγό της μηχανής στη Γλυφάδα τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου (11.11.23) και οδήγησαν στη σύλληψη της Εύης Βατίδου, η οποία μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, έφερε στη δημοσιότητα το T-live.

Στο βίντεο καταγράφονται καρέ καρέ όσα ακολούθησαν από τη στιγμή που ο 59χρονος οδηγός της μηχανής, με την 57χρονη στο πίσω κάθισμα, πλησιάζει το αυτοκίνητο της Εύης Βατίδου.

Όλα ξεκίνησαν 25 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Το γκρι τζιπ της Εύης Βατίδου διασχίζει την οδό Γούναρη όταν η μηχανή με τους δύο επιβαίνοντες την προσπερνά. Το γνωστό μοντέλο, έχοντας βγάλει αλάρμ, σταματάει στα δεξιά του δρόμου. Ταυτόχρονα, σταματάει και η μοτοσικλέτα. Ο οδηγός της γυρνάει να κοιτάξει πίσω, προς το μέρος της Εύης Βατίδου, πιθανότατα για να βεβαιωθεί ότι έχει σταματήσει.

O 59χρονος και η 57χρονη σύντροφός του κατεβαίνουν από τη μηχανή και βγάζουν τα κράνη. Ο οδηγός κρατώντας το κράνος στο δεξί χέρι, κατευθύνεται στο αυτοκίνητο της Εύης Βατίδου. Στέκεται στο παράθυρο της Εύης Βατίδου. 

 

Όπως καταγράφεται στο βίντεο ντοκουμέντο, το φλας που είναι ενσωματωμένο στον καθρέφτη του τζιπ αναβοσβήνει. Η 57χρονη κατευθύνεται προς το τζιπ. Ο οδηγός της μηχανής  εξακολουθεί να στέκεται στο παράθυρο του αυτοκινήτου της Εύης Βατίδου. Το φλας στον καθρέφτη συνεχίζει να αναβοσβήνει και ξαφνικά σταματά. Είναι η στιγμή που ο 59χρονος φέρεται να χτυπάει με το κράνος του τον καθρέφτη στο αυτοκίνητο της Εύης Βατίδου, το κράνος του πέφτει και σκύβει να το μαζέψει, με τη σύντροφό του να παρακολουθεί τα όσα διαδραματίζονται.

Αμέσως μετά οι δύο επιβαίνοντες της μηχανής απομακρύνονται από το τζιπ. Η 57χρονη βάζει το κράνος ενώ ο 59χρονος το κρατά στο χέρι. Ανεβαίνουν στη μηχανή και αποχωρούν από το σημείο,  με την Εύη Βατίδου να τους ακολουθεί από πίσω.

Όπως φαίνεται στο βίντεο- ντοκουμέντο της εκπομπής, κατά την αποχώρηση του τζιπ της Εύης Βατίδου, το δεξί φλας εξακολουθεί να αναβοσβήνει σε αντίθεση με το αριστερό που έχει σταματήσει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανεβάζουν ξανά ρολά τα καταστήματα της Pizza Fan - Επιστρέφουν οι 2.000 εργαζόμενοι, μέχρι τη Δευτέρα οι πληρωμές τους
Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να στελεχωθεί το τηλεφωνικό κέντρο για να λειτουργήσει και να συνδεθεί με όλα τα υποκαταστήματα - τα 109 υποκαταστήματα και franchise σε ολόκληρη τη χώρα
Pizza Fan: Ανεβάζουν ξανά ρολά τα καταστήματα – Επιστρέφουν οι 2.000 εργαζόμενοι, μέχρι τη Δευτέρα οι πληρωμές τους
Δολοφονία στις Σέρρες: «Αποκλείω να το έκανε ο γιος, το θύμα μου είχε πει ότι τον παρενοχλούν κάποιοι» λέει γειτόνισσα του πατέρα
«Ο γιος ήταν φοβισμένος, ήθελε να πάει στην αστυνομία, το θύμα όταν έπινε δημιουργούσε φασαρίες και χτυπούσε και τη γυναίκα του, έχουν περάσει δύσκολα», λέει γειτόνισσα του 68χρονου στο newsit.gr
Το θύμα και ο γιος του που κρίθηκε προφυλακιστέος