Πέμπτη, 29 Φεβ.
17oC Αθήνα

Εύη Βατίδου: Νέα βίντεο ντοκουμέντα από το επεισόδιο με οδηγό μηχανής στη Γλυφάδα

Εύη Βατίδου: Νέα βίντεο ντοκουμέντα από το επεισόδιο με οδηγό μηχανής στη Γλυφάδα

Δύο νέα βίντεο ντοκουμέντα από το επεισόδιο που σημειώθηκε στη Γλυφάδα, το βράδυ του Σαββάτου (11.11.2023) μεταξύ της Εύης Βατίδου και ενός οδηγού μηχανής, προβλήθηκαν αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου. 

Στα δύο βίντεο ντοκουμέντα του “Live News” καταγράφονται καρέ καρέ όσα ακολούθησαν από τη στιγμή που ο 59χρονος οδηγός της μηχανής, με την 57χρονη στο πίσω κάθισμα, πλησιάζει το αυτοκίνητο της Εύης Βατίδου.

Όλα άρχισαν 25 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Το γκρι τζιπ της Εύης Βατίδου διασχίζει την οδό Γούναρη, όταν η μηχανή με τους δύο επιβαίνοντες την προσπερνά. Το γνωστό μοντέλο, έχοντας βγάλει alarm, σταματάει στα δεξιά του δρόμου. Ταυτόχρονα, σταματάει και η μοτοσικλέτα. Ο οδηγός της γυρνάει να κοιτάξει πίσω, προς το μέρος της Εύης Βατίδου, πιθανότατα για να βεβαιωθεί ότι έχει σταματήσει.

O 59χρονος και η 57χρονη σύντροφός του κατεβαίνουν από τη μηχανή και βγάζουν τα κράνη. Ο οδηγός κρατώντας το κράνος στο δεξί χέρι, κατευθύνεται στο αυτοκίνητο της Εύης Βατίδου και στέκεται στο παράθυρο της για 1 λεπτό και 20 δευτερόλεπτα.

Όπως καταγράφεται στο βίντεο ντοκουμέντο, το φλας που είναι ενσωματωμένο στον καθρέφτη του τζιπ αναβοσβήνει. Η 57χρονη κατευθύνεται προς το τζιπ. Ο οδηγός της μηχανής εξακολουθεί να στέκεται στο παράθυρο του αυτοκινήτου της Εύης Βατίδου. Το φλας στον καθρέφτη συνεχίζει να αναβοσβήνει και ξαφνικά σταματά. Είναι η στιγμή που ο 59χρονος φέρεται να χτυπάει με το κράνος του τον καθρέφτη στο αυτοκίνητο της Εύης Βατίδου, το κράνος του πέφτει και σκύβει να το μαζέψει, με τη σύντροφό του να παρακολουθεί τα όσα διαδραματίζονται.

Αμέσως μετά, οι δύο επιβαίνοντες της μηχανής απομακρύνονται από το τζιπ. Η 57χρονη βάζει το κράνος, ενώ ο 59χρονος το κρατά στο χέρι. Ανεβαίνουν στη μηχανή και αποχωρούν από το σημείο, με την Εύη Βατίδου να τους ακολουθεί από πίσω.

Όπως φαίνεται στο βίντεο- ντοκουμέντο της εκπομπής, κατά την αποχώρηση του τζιπ της Εύης Βατίδου, το δεξί φλας εξακολουθεί να αναβοσβήνει σε αντίθεση με το αριστερό που έχει σταματήσει.

Θρίλερ με τη μηχανή

«Κλειδί» στην υπόθεση είναι η κατάσταση της μοτοσικλέτας, ενώ ο δικηγόρος της Εύης Βατίδου, Αλέξης Κούγιας, δηλώνει ότι η μοτοσυκλέτα που πρωταγωνίστησε στο περιστατικό έχει εξαφανιστεί. «Αυτός από ότι φαίνεται πήρε τη μηχανή και έφυγε γιατί η μηχανή δεν βρέθηκε από κανέναν. Όταν λοιπόν πήγα στην αστυνομία λέω “παιδιά πού είναι η μηχανή;”», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Ωστόσο, ο δικηγόρος του οδηγού αναφέρει ότι η μοτοσικλέτα βρίσκεται στο γκαράζ του σπιτιού, όπου μένει ο εμπλεκόμενος στην υπόθεση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις