Ελλάδα

Εύβοια: Από τους καλύτερους χτίστες πέτρας ο 66χρονος που δολοφονήθηκε από τα παιδιά και τον γαμπρό του – Είχε εμφανιστεί σε εκπομπή της ΕΡΤ

Μαζί με τον αδελφό του, μίλησαν για το χωριό Ανδρονιάνοι
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένας από τους καλύτερους χτίστες με πέτρα ήταν ο 66χρονος που έπεσε θύμα δολοφονίας το πρωί της Τρίτη (17.12.2024) από τα παιδιά του και τον γαμπρό του  στην Εύβοια.

Στο παρελθόν μάλιστα, το θύμα δολοφονίας είχε εμφανιστεί μαζί με τον αδερφό του, σε εκπομπή της ΕΡΤ για τη ζωή στην Κύμη και τη Εύβοια, η οποία επικεντρωνόταν στους Ανδρονιάνους, το «χωριό των κτιστάδων». Το θύμα είναι ο άντρας αριστερά με το μπλε γιλέκο.

Το άγριο έγκλημα έγινε στο χωρίο Ανδρονιάνοι της Κύμης στην Εύβοια ενώ οι δράστες, ένας 22χρονος και η 26χρονη αδελφή του φέρεται να ομολόγησαν προκειμένου να του πάρουν, όπως φαίνεται, 12.000 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το πρωί της Δευτέρας, ένας 22χρονος τηλεφώνησε στην αστυνομία για να καταγγείλει πως του επιτέθηκε ο 66χρονος πατέρας του για να τον κακοποιήσει σεξουαλικά.

Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον άνδρα νεκρό, χωρίς ρούχα και πεσμένο σε εσωτερική σκάλα του σπιτιού. Σε κοντινή απόσταση βρήκαν ένα μαχαίρι.

Η πρώτη εξέταση από τον ιατροδικαστή έδειξε ότι ο θάνατος δεν οφείλεται σε πτώση, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας να ξεκινήσουν την ανάκριση.

Λίγες ώρες αργότερα ο 22χρονος μαζί με την 26χρονη αδερφή του και τον 29χρονο σύζυγό της φέρονται να ομολογούν στους αστυνομικούς ότι διέπραξαν τη δολοφονία του ηλικιωμένου άνδρα, την ώρα που κοιμόταν, χθες περίπου στις 06:30-07:30.

Σύμφωνα με τις περιγραφές τους, προσέγγισαν το κρεβάτι όπου κοιμόταν ο ηλικιωμένος άνδρας και με μαξιλάρια προκάλεσαν τον ασφυκτικό θάνατό του.

Στη συνέχεια τον έγδυσαν, τον μετέφεραν στην εσωτερική σκάλα του σπιτιού, τον πέταξαν ώστε να φαίνεται ότι υπάρχει πτώση και τοποθέτησαν κοντά ένα μαχαίρι.

Στη συνέχεια έκαψαν στην αυλή του σπιτιού τα σκεπάσματα και τα μαξιλάρια προκειμένου να καλύψουν τα ίχνη τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χαλαζόπτωση και ισχυροί άνεμοι κατέστρεψαν χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών στην Αλεξανδρούπολη
Από το νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης έντονα καιρικά φαινόμενα σημειώνονται κατά τόπους σε διάφορες περιοχές της Π.Ε. Έβρου μεταξύ των οποίων η Ορεστιάδα και η Σαμοθράκη
Χαλάζι
Εξαφάνιση 14χρονου από την Κυψέλη – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Ο Γιώργος Φ. έχει ύψος 1.76 μ, βάρος 65 κιλά, μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια, φορούσε μία γκρι βερμούδα, ένα πορτοκαλί κοντομάνικο μπλουζάκι και μαύρες σαγιονάρες, ενώ κρατούσε ένα μικρό μαύρο σακίδιο
Εξαφάνιση
Φωτιά στο Μάτι: Αυτός είναι ο ομαδικός τάφος στη Νέα Μάκρη – «Υπάρχουν αταυτοποίητα ανθρώπινα υπολείμματα»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών προσφεύγει στον Άρειο Πάγο και ζητεί ποινική διερεύνηση για πιθανές λανθασμένες ταφές και τη διαχείριση των σορών μετά την τραγωδία της 23ης Ιουλίου 2018
Ομαδικός τάφος για φωτιά στο Μάτι
9
Στο μικροσκόπιο βίντεο ντοκουμέντο έξω από το γραφείο του Σταύρου Γεωργίου – Ο άνδρας με τον χαρτοφύλακα και το άτομο που τον ακολουθεί
Στο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr, φαίνεται ένας άνδρας να περπατά επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου και πίσω να ακολουθεί άλλος άνδρας - Οι αρχές εξετάζουν αν πρόκειται για θύμα και φερόμενο δράστη
Πλάνα έξω από το γραφείο του Σταύρου Γεωργίου
6