Ελλάδα

Εύβοια: Δολοφόνησε πατέρα τεσσάρων παιδιών και αυτοκτόνησε – Το θύμα είχε πάρει το σπίτι του δράστη από πλειστηριασμό

Πληροφορίες ότι το θύμα είχε πάρει σε πλειστηριασμό το σπίτι του θύματος

Η δολοφονία έγινε το απόγευμα της Τρίτης (8/4/25) στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην περιοχή του Μύτικα, στο δήμο Χαλκιδέων. Ένας 75χρονος άνδρας σκότωσε έναν 50χρονο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία μέχρι τώρα, τα αίτια της δολοφονίας στην Εύβοια είναι οικονομικά. Το θύμα, που ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών, είχε πάρει σε πλειστηριασμό το σπίτι του δράστη.

Ο 75 ετών φερόμενος ως δράστης, με όπλο που είχε στο σπίτι του, φέρεται να σκότωσε τον 50χρονο μέσα στο συγκεκριμένο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο 75χρονος, είχε κάποια προθεσμία για να αδειάσει το σπίτι που έχασε. Σήμερα (8/4/25) πήγε στο σπίτι ο νέος ιδιοκτήτης και βρήκε εκεί τον 75χρονο.

Τότε, ο 75χρονος έβγαλε το περίστροφο, τον σκότωσε και μετά αυτοκτόνησε.

Η Αστυνομία βρίσκεται στο σημείο και ερευνά τα αίτια της τραγωδίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το Δημόσιο ρίχνει ευθύνες στον αστυνομικό για την καθυστέρηση διάγνωσης καρκίνου: «Δεν αναζήτησε εγκαίρως τη βιοψία»
Ο αστυνομικός που πλέον έχει μεταστατικό καρκίνο, κατήγγειλε πως πήρε τα αποτελέσματα της βιοψίας 1 χρόνο μετά - Το δημόσιο φέρεται πως τον κατηγόρησε ότι δεν έκανε προληπτικές εξετάσεις για να διαγνωστεί η ασθένεια εγκαίρως
Άνδρας
Αποκαλυπτικές συνομιλίες του κυκλώματος που μοίραζε «μαϊμού» επιδόματα αναπηρίας σε υγιείς ανθρώπους στο Αγρίνιο - «Της έδωσες ηρεμιστικό;»
Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης χορηγούσαν στους πελάτες ηρεμιστικά για να μπουν σε καταστολή και να πείσουν τις επιτροπές πως χρειάζονται το επίδομα αναπηρίας
Κύκλωμα με «μαϊμού» ειδόματα