Ελλάδα

Εύβοια: Η διπλή παραλία – καταφύγιο των ερωτευμένων

Απολαύστε μια πτήση πάνω από μια άγνωστη, ερημική παραλία στην Εύβοια, για ήσυχες καταστάσεις… Η διπλή παραλία που είναι το καταφύγιο των ερωτευμένων.

Πετάμε πάνω από την παραλία Άγιος Βασίλειος, πολύ κοντά στην τεράστια και πολύβουη παραλία της Αγίας Άννας στη Βόρεια Εύβοια. Είναι προσβάσιμη από χωματόδρομο με περπάτημα περίπου 15 λεπτά από την κοντινότερη άσφαλτο ή 30 λεπτά από το λιμανάκι της Αγκάλης.

Είναι μια διπλή παραλία, όπου όταν στη μία πλευρά της έχει κύμα, στην άλλη επικρατεί νηνεμία. Είναι ένα ερημικό μέρος στο οποίο χρειάζεσαι οπωσδήποτε προμήθειες αν το επισκεφθείς.

Το σημείο που σταθμεύεις το αυτοκίνητο είναι σε απόσταση 700 μέτρων από την παραλία, στο σημείο που τελειώνει η τσιμεντόστρωση. Από εκεί έχει περπάτημα σε ανώμαλο χωματόδρομο και στο τελικό σημείο υπάρχει απότομο μονοπάτι. Αν κουβαλάς πολλά πράγματα θα είναι πολύ δύσκολη η επιστροφή.

Η θέα και η παραλία είναι καταπληκτική και λόγω της σχετικής δυσκολίας πρόσβασης, αποτελεί το ιδανικό “καταφύγιο” για ερωτευμένους και ζευγάρια. Δεν ενδείκνυται για μικρά παιδιά εκτός αν μεταβούν δια θαλάσσης. Απολαύστε την πτήση και χαρείτε μία ακόμη ιδιαίτερη και πανέμορφη γωνιά της Ελλάδας μας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η δεξαμενή «φάντασμα» στο εργοστάσιο της Βιολάντα στα Τρίκαλα και οι παραλείψεις στις άλλες δύο εγκαταστάσεις
«Λουκέτο» στη Vitafree έβαλε η Περιφέρεια - Η κρυφή αποθήκη και η έλλειψη μέτρων πυρασφάλειας - Απολογείται ξανά σήμερα ο ιδιοκτήτης που κατηγορείται πλέον για κακούργημα
βιολάντα
Υπόθεση ΟΠΕΚΑ: Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο «στόχαστρο» για μαϊμού επιδόματα
Η ελεγχόμενη περίοδος είναι από τις 10/01/2020 έως τις 31/12 2022 και τα αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά από τον ΟΠΕΚΑ για προνοιακά επιδόματα, δηλαδή τα ποσά που εισπράχθηκαν από μη δικαιούχους φτάνουν το 1.860.000 ευρώ
Χρήματα 10