Ελλάδα

Εύβοια: Σοβαρό τροχαίο με 3 τραυματίες – Αυτοκίνητο βγήκε εκτός πορείας και τούμπαρε

Ευτυχώς κανείς από τους επιβάτες δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (12.10.2025) στην Εύβοια, όπου 3 επιβάτες αυτοκινήτου τραυματίστηκαν.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη στην περιοχή μεταξύ Προκοπίου και Πηλίου, στον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας και συγκεκριμένα στην περιοχή Αγίου Χριστοφόρου Πηλίου, στην Εύβοια, όταν ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκαν τρεις επιβάτες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν άμεσα στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Πληροφορίες από την Πυροσβεστική ανέφεραν χαρακτηριστικά πως, «ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά», ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Εύβοια

Εύβοια

Εύβοια

Εύβοια

Εύβοια

Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αεροσκάφη KC-390: Τα πρώτα ιπτάμενα τάνκερ της Πολεμικής Αεροπορίας – Τα χαρακτηριστικά τους
Το KC-390 Millennium είναι δικινητήριο στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος, με μέγιστο ωφέλιμο φορτίο έως 26 τόνους και μέγιστη ταχύτητα περίπου 470 κόμβων, που αντιστοιχεί σε 870 χιλιόμετρα την ώρα
αεροσκάφος ΚC-390
Νέοι διάλογοι «καίνε» το κύκλωμα της υπόθεσης «Το Χωριάτικο»: «Έχω δώσει 50άρικα και 100άρικα σε αστυνομικούς και ασφαλίτες»
Στενός συνεργάτης του Mr Χωριάτικο, αποκάλυψε ότι ο Ρίζος του έλεγε «δώσε από 500 ευρώ σε αστυνομικούς και πες χρόνια πολλά από το Γιαννακόπουλο»
Το λογότυπο των φούρνων «Το Χωριάτικο»