Τετάρτη, 1 Μαΐ
21oC Αθήνα

Φαίη Μπακογιώργου: «Το βράδυ δεν κοιμάμαι» έλεγε η μητέρα της πριν την συλλάβουν για τη δολοφονία

Φαίη Μπακογιώργου: «Το βράδυ δεν κοιμάμαι» έλεγε η μητέρα της πριν την συλλάβουν για τη δολοφονία

Η μητέρα, η αδερφή αλλά και η σπιτονοικοκυρά της αδικοχαμένης Φαίη Μπακογιώργου, συνελήφθησαν για τη δολοφονίας της μητέρας τριών παιδιών, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη.

Η Φαίη Μπακογιώργου είχε βρεθεί νεκρή και τυλιγμένη σε μια κουβέρτα και μία μήνυση από τον πατέρα της άτυχης κοπέλας, οδήγησε την Αστυνομία στις τρεις συλλήψεις.

Ωστόσο, μέχρι τότε, η μητέρα -που πλέον είναι η ίδια κατηγορούμενη για τη δολοφονία- είχε μιλήσει στο LiveNews για την υπόθεση.

«Και να βρεθεί ο ένοχος δε θα αλλάξει κάτι…»

Η μητέρα δήλωνε ότι εκείνο το διάστημα νοσηλευόταν με προβλήματα υγείας και ρωτούσε την δημοσιογράφο πώς πάει η έρευνα.

Ωστόσο κάποια από τα λόγια της προβλημάτιζαν, όταν αναφερόταν στο ενδεχόμενο να βρεθούν οι δολοφόνοι της κόρης της.

«Και; Μου γύρισαν πίσω το παιδί μου»; είχε δηλώσει. Συγκεκριμένα, είχε πει τότε:

«Η ψυχολογία μου είναι χαμένη. Δεν υπάρχει… Μαθαίνω ποιος ή ποιοι το έκαναν όλο αυτό. Και; Μου γύρισαν πίσω το παιδί μου; Σίγουρα θα είναι μία δικαίωση αλλά για μένα δεν αλλάζει κάτι. Στο χώμα θα είναι πάντα. Το βράδυ δεν κοιμάμαι. Αισθάνομαι σαν να με έχουν σκοτώσει. Όχι μία φορά. Τέσσερις. Μαζί με τη Φαίη μου και τα παιδάκια της». 

Αν και από τότε, ο πατέρας της άτυχης Φαίης έλεγε ότι κάτι περίεργο είχε γίνει με το παιδί του, η μητέρα απαντούσε αφοπλιστικά:

«Αν είναι δυνατόν, το παιδί και τα μάτια μας είμαστε. Ποτέ δεν έχω κάνει κακό στο παιδί μου ούτε η σπιτονοικοκυρά που μας φιλοξενεί».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις